Steinerpäiväkoti Tontuntupa

Tervetuloa Steinerpäiväkoti Tontuntupaan!

IMG_4689.JPG

Lappeenrannan steinerpäiväkoti Tontuntuvan kannatusyhdistys perustettiin keväällä 1972 ja samaisena syksynä aloitti päiväkodin ensimmäinen ryhmä toimintansa. Tontuntupa sijaitsee Lappeenrannan entisen Varuskunnan terveysaseman mäellä. Päiväkodissa on tällä hetkellä toimintavuonna 2018 - 2019 26 lasta, jotka ovat iältään 3-6-vuotiaita. Suurin osa lapsista ovat kokopäiväisessä hoidossan eri tuntivälyksen mukaisesti, mutta joukkoon mahtuu myös 20 tuntia/ viikko olevia lapsia, joka meillä toteutuu osa-aikaisena aamupäivisin 4 h/ päivä. Esikoululaiset ovat tässä samassa lapsiryhmässä. Eskarit ja viskarit toimivat paljon yhdessä. Ryhmän sisällä on pienryhmät: Mustikat eli esikoululaiset, Mansikat eli 5-vuotiaat, Metsämansikat eli 4-vuotiaat ja Puolukat eli 3-vuotiaat. Nämäkin ryhmät sekoittuvat myös paljon erilaisiksi toiminta- ja leikkiryhmiksi. 

Jos haluat lapsellesi steinerpedagogiikaan, kestävään kehitykseen, sekä lapsilähtöiseen varhaiskasvatukseen painottuvaa päivähoitoa, ota yhteyttä päiväkodin johtajaan tai täytä hakukaavake päiväkodin omilta kotisivuilta: www.tontuntupa.fi. Kannattaa lukea kotisivut, joista saat paljon tärkeää tietoa toiminnastamme.

Yleinen hakuaika varhaiskasvatukseen on 25.2 - 24.3.2019! Täytä kotisivuiltamme oma hakukaavakkeemme ja se tulee suoraan meille sähköpostiin. Kun virallinen hakuaika on ohi, otamme teihin yhteyttä.


Syksyllä 2017 julkaistiin päiväkodin oma kirja: Soppaa ja Satua! Kirja sisältää keittäjämme herkkuruokien reseptejä, neljän eri vuodenajan mukaan runoja, loruja, satuja ja upeita kuvituksia.
Kirjaa voi ostaa päiväkodilta tai tilata kotiin sähköpostilla 20 euroa/kpl.

Osta myös upea paketti Tunnekortteja, joilla voit kauniiden, satuaiheiden kautta käydä lapsen kanssa läpi monenlaisia tunteita, ajatuksia ja pieniä tarinoita. Tunnekorttipaketti sisältää 16 tunnekorttia, hinta 25 euroa/pkt.

Steinerpäiväkoti Tontuntupa
Valtakatu 11 Rakennus 79
53600 Lappeenranta
Puh. 05-4516833 tai 040-1457474
Sähköposti: steiner.paivakoti[at]tontuntupa.inet.fi

Päiväkodin johtaja: Minna Mansikka, 05-4516833