Kristillinen päiväkoti Omenapuu

Yhteystiedot

p. 0443357360
sähköposti : paivakoti.omenapuu@gmail.com
kotisivut: kts. linkki vasemmalla
Osoite : Ruukinmäentie 2
53500 Lappeenranta

POIKKEUSTILA

HEI !

Poikkeustilan aikana päiväkotimme toimii supistetusti. Perheitä on ohjeistettu mahdollisuuksien mukaan hoitamaan lapsensa kotona. Meillä on tällä hetkellä huhtikuun 2020 alusta kirjoilla 30 lasta, joista viikon aikana on vaihtelevasti paikalla 1-12.
Mikäli toivot lapsellesi Kristillistä kasvatusta, meille voi myös hakea ensi syksyksi hoitopaikkaa !
Ota yhteyttä suoraan päiväkotiin, joko soittamalla tai sähköpostilla, yhteystiedot sivulla.
Varhaiskasvatus on samanhintaista kuin kaupungilla ja perheet saavat palvelusetelin kaupungilta.

TERVETULOA PÄIVÄKOTI OMENAPUUHUN !

Lappeenrannan kristillinen kasvatus ry ylläpitää päiväkoti Omenapuun toimintaa. Päiväkotimme on yhteiskristillinen hanke, jossa eri seurakuntataustoista tulevat ihmiset työskentelevät yhteisten tavoitteiden eteen.

Omenapuuhun haetaan paikkaa suoraan päiväkodilta tai nettisivujemme kautta. Palvelusetelisopimuksen vuoksi hoitomaksumme on Lappeenrantalaisille perheille sama kuin kunnallisissa päiväkodeissa.
Päiväkodilta saa palvelusopimushakemuksen, jonka täytettyään perhe hakee kaupungilta palveluseteliä.
Toiminnassamme noudatamme kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa ja annamme myös esiopetusta.

Sivun linkistä pääset Omenapuun kotisivuille, jossa voit laajemmin tutustua arvoihimme ja toimintaamme.

Tervetuloa Omenapuun sivuille !

Päiväkotimme sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Ruukinmäellä Karhuvuoressa. Sijaintina hyvä kulkuyhteys 6- tielle, eteläinen Lappeenranta. Lähikaupunginosat alueella: Karhuvuori, Hiessilta, Myllymäki, Ojala-Tuomela, Hyrymäki.
Olemme yksityinen kristillinen päiväkoti ja tarjoamme varhaiskasvatusta 1-6 v. lapsille. Päiväkodissamme on 35 paikkaa. Toimimme kolmessa pienryhmässä Punakanelit 5- 6 vuotiaat, Valkokuulaat 3-5 vuotiaat ja Keltakanelit 1 -3 vuotiaat.

Osoite : Ruukinmäentie 2
53550 Lappeenranta
puh. 0443357360
paivakoti@omenapuu.info

Aukioloajat : 6.30 -17 ( tarvittaessa 6.00-17.30 )

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TOIMINTAAMME !

Noudatamme Lappeenrannan kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa ja toimintaamme sisältyy kaikki samat sisältöalueet kuin kunnallisissa päiväkodeissa. Omenapuussa myös kristilliset arvot ja luonnon läheisyys ovat tärkeitä toimintakulttuuriin vaikuttavia asioita. Molemmat opettajistamme ovat Metsämörrikoulutettuja ja erityisesti 5-6 -vuotiaat retkeilevät luonnossa viikoittain.

Varhaiskasvatuspaikkaa haetaan ottamalla yhteyttä suoraan päiväkotiimme. Meillä on Lappeenrannan kaupungin kanssa palvelusetelisopimus, mikä tarkoittaa sitä, että perheille varhaiskasvatus meillä on samanhintaista kuin kaupunginkin päiväkodeissa. Myös yksityinen sijoitus lähikunnista on mahdollinen.

Iloa, läsnäoloa ja luottamusta - niitä toivottavasti onnistumme välittämään toisillemme täällä.

Tervetuloa :)

HAE NYT !

Haluatko lapsellesi varhaiskasvatuspaikan pienestä päiväkodista ? Tervetuloa tutustumaan toimintaamme paikanpäälle ja selaile myös Ompun omia kotisivuja :)
SYKSYN PAIKKOJA VOI HAKEA SUORAAN PÄIVÄKODILTA,
hakukaavake löytyy http://omenapuu.info