Kristillinen päiväkoti Omenapuu

Tervetuloa Omenapuun sivuille !

Päiväkotimme sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Ruukinmäellä Karhuvuoressa. Sijaintina hyvä kulkuyhteys 6- tielle, eteläinen Lappeenranta. Lähikaupunginosat alueella: Karhuvuori, Hiessilta, Myllymäki, Ojala-Tuomela, Hyrymäki.
Olemme yksityinen kristillinen päiväkoti ja tarjoamme varhaiskasvatusta 1-6 v. lapsille. Päiväkodissamme on n. 28 paikkaa. Toimimme kahdessa ryhmässä Punakanelit ;5- 6- vuotiaat ja Keltakanelit; 1 -4 vuotiaat.

Osoite : Ruukinmäentie 2
53550 Lappeenranta
puh. 0443357360
paivakoti@omenapuu.info

Aukioloajat : 6.30 -17 ( tarvittaessa 6.00-17.30 )

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TOIMINTAAMME !
Meillä Eskari ja Viskari ryhmissä luontopainotteinen toiminta ! Eskareilla ja Viskareilla metsä- tai muu retki kerran viikossa ja pienemmillä joka 2.viikko. Molemmilla lastentarhanopettajilla Metsämörri -ohjaajan koulutus. Noudatamme toiminnassamme Lappeenrannan kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa ja toimintaamme sisältyy kaikki samat sisältöalueet kuin kunnallisissa päiväkodeissa.
Kristillisessä päiväkodissa toimintaamme ohjaavat kristilliset arvot !

Varhaiskasvatuspaikkaa haetaan 4 kk ennen hoidon tarvetta. Työllistyessä paikka järjestyy 14 vrk aikana.
Ota yhteyttä Saila Ylänne- Korhoseen, Kesämäen palvelualueella, jos olet kiinnostunut hakemaan palveluseteliä päiväkotiimme ! 1.8.2018 alkavalle jaksolle haku suoraan päiväkotiin, siirrymme palvelusetelijärjestelmään.
Hoitomaksut ovat samat kuin kaupungilla, myös yksityinen sijoitus on mahdollinen, silloin saa yksityisen hoidontukea ja mahdollista kuntalisää.

HAE NYT !

Haluatko lapsellesi varhaiskasvatuspaikan pienestä päiväkodista ? Tervetuloa tutustumaan toimintaamme paikanpäälle ja selaile myös Ompun omia kotisivuja :)
SYKSYN PAIKKOJA VOI HAKEA SUORAAN PÄIVÄKODILTA,
hakukaavake löytyy http://omenapuu.info