Satu Leskinen-Hyppönen

Våra vårtankar

TREVLIG SOMMAR!

DSC_0188MIKKI JA TULPUT.JPG
Jag önskar er alla en trevlig och varm sommar! Tack för alla nior för våra gemensamma år. Jag önskar er god fortsättning och framgång med era studier!

Puss och kram,

Satu

Min lördag

Igår var det lördag. Jag vaknade klockan nio. Jag gick till stall, men min moppe fungerade inte så jag måste cykla till stallet. Klockan 11 red jag. Efter ridningen cyklade jag hem och duschade. Jag åt och gick ut med mina kompisar. Vi spelade fotboll. När Finlands ishockeymatch började, gick vi till oss och tittade på matchen. Efter matchen gick vi till min kompis och grillade mat. Vi var ute ett par timmar och sedan gick jag hem. Igår var en bra dag!

received_1662785053944951.jpegen gammal bild


Petriina 9D

Mina hundar

Här är min hund som heter Aada. Aada är en englandsspringerspaniel och hon är åtta år gammal. Aada gillar att sova, äta och springa. Aada gillar också att vara i bastun, vilket är ganska ovanligt med hundar. Aada är härlig, söt och verkligen viktig för mig.

blogikuva2.jpgblogikuva1.png

Här är min andra hund som heter Sulo. Sulo är en cockerspaniel och han är tre år gammal. Sulo gillar att sova, springa och leka. Sulo är söt, mes och verkligen viktig för mig.


Blogikuva3.jpgBlogikuva4.jpg
Jenni Kaplas 9D

Min resa i Slovenien

Min resa i Slovenien 2014. Jag reste i Slovenien i höstas. Jag gillade de stora bergen där. Vi hyrde först en villa i en by vid kusten. Men vi bossatte oss för en längre tid vid kusten. Därifrån åkte vi för att besöka många platser. Den östra gränsen i Alperna Bohinjsko Jezero och Kroatien i Umag.

Joona 8FKroatia.jpg

Jag mår inte bra

kuumemittari.jpgIdag hade jag en hemsk morgon! Jag mådde inte bra och jag hade feber 38.7 grader. Jag stannade hemma och skrev min modersmål gradering. Det var inte så svårt. Jag fick till slut det. Nu mår jag okej.

- Janika Peräharvio