Pontuksen koulu

Pontuksen blogi

Pontus kiittää

 

 

Pontuksen koulun koko henkilökunta haluaa lausua ISON KIITOKSEN videon myötä niin oppilaille kuin kaikille huoltajille sekä muille kodin tukijoukoille! 

  

KIITOS, kun etäopetuksen aikana yhteistyömme on sujunut ja lapset ovat saaneet valtavasti tukea opintoihinsa kotiväeltä. Korona-aika on ollut ja tulee vielä olemaan meille kaikille iso ponnistus niin koti- työ- kuin koulukuvioiden järjestelyissä. Jokainen on pyrkinyt tekemään parhaansa ja siitä olemme iloisia. 

Loppukevään, 14.5. alkaen, olemme koululla lähiopetuksessa ja näin lukuvuodelle saadaan mukava loppu ja päästään erittäin ansaitulle kesälomalle. 

  

Kiitos vielä kerran ja aurinkoista kevättä sekä alkavaa kesää!

The post Pontus kiittää appeared first on Pontuksen päiväkotikoulu.

( Pontuksen päiväkotikoulu)

Tervetuloa Pontuksen päiväkotikoulun uusille nettisivuille!

Toivomme, että sivut palvelevat nyt paremmin teitä, sivuille on vielä tulossa materiaalia. Pyrimme pitämään sivut elävinä päivittämällä ja tuottamalla kuukausittain koulumme kuulumisia. Oppilaat osallistuvat myös juttujen kirjoittamiseen harjoittelemalla samalla viestintää ja medialukutaitoa.

Sydämellinen kiitos koulumme esittelyvideosta kuuluu Hiski Hämäläiselle ja Emmi Siitarille, jotka viettivät pari päivää koulullamme – kuvasivat, editoivat ja käsikirjoittivat videon. ISO kiitos kuuluu toki pääosan esittäjille – meidän oppilaille luonnollisesta esiintymisestä ja opettajatkin ottivat sivuroolit loistavasti. Uskomme, että video kertoo enemmän koulustamme kuin paperinen esite tai toisen kuvailema tarina.

Meidät löytää nykyään myös instagramista @pontuksenkoulu

Pysykää mukana!

Terveisin, Katri –rehtori

The post Tervetuloa Pontuksen päiväkotikoulun uusille nettisivuille! appeared first on Pontuksen päiväkotikoulu.

( Pontuksen päiväkotikoulu)