Blogi: Tähtimetsän tuiketta

Työryhmän pohdintoja elokuvan teosta...

Pohdimme elokuvatyöryhmän kanssa miten robotti-elokuvan projektissa työskentely oli sujunut ja mikä oli kivaa ja mikä haastavaa. Pääsääntöisesti tekeminen oli ollut mukavaa, pienistä erimielisyyksistä huolimatta. Riidat oli kuitenkin saatu sovittua ja moni oli oppinut myös esim. kuuntelemaan toisten mielipiteitä ja joustamaan. Tässä työryhmäläiset kirjoittavat kokemuksistaan:

Elokuvan näytelijöiden kokemuksia!

Elokuvan teko oli hauskaa koska oli hauska työ ryhmä ja jos voitamme olemme tosi ylpeitä itsestämme. Jostaaas emme voita ollemme silti tosi ylpeita jokaisesta ryhmä läisestä. Jatkamme elokuvien tekoa ja jonain päivänä voimme tulla elokuvan tekiöiksi ja mestareiksi.
Näyttelijätyöryhmä: Selma Elli Venla Tiiu

Kuvaajien kokemus elokuvasta:

Tuli pieni muotoisia riitoja.Piti tehdä tosimonta juttua uudeleen.kuvattavat olivat vähän hankalia.näuteliät eivät osaneet keskittityä välillä.tuli riitoja yleensä siintä kun näyttelijöille oli vähän vaikeaa sopia rooleista.onneksi saimme riidat selvitetyä.kuvaaminen oli silti ihan hauskaa. voimme viellä kenties hyvän näyteliä ryhmän kanssatehdä kuvaus työtä.
T. Kuvausryhmä: netta,viivi

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti