6. luokka (vm. 2015-2016)

6. luokan oppilaiden blogi

Kaikki blogimerkinnät

Viikko 19

Blogi (tiistaina toukokuuta 17, 2016 11_07 ap., UTC+3)-2.png

Maanantaina 9.5 iltapäivällä oli liikunnassa pesäpalloa. Tiistaina 10.5 koulu alkoi kahdeksalta ja puoli yhdeksän lähdimme sammonlahden koululle tutustumaan tiloihin ennen kuin lähdimme koululle saimme mehujäätelöä. Sammonlahden kouluun tutustuminen oli kivaa. Keskiviikkona 11.5 minulla oli kuvista kaksi tuntia matikkaa yksi tunti ja historiaa yksi tunti. kuviksessa piti tehdä origami koristeita itse tein kaksi.

Blogi (tiistaina toukokuuta 17, 2016 11_07 ap., UTC+3).png

- Niko


---

Maanantaina liikunnassa harjoiteltiin suunnistuksen merkkejä. Tiistaina oli Sammonlahden koulun tutustuminen. Tuutorit esittelivät meille koulun tiloja. Kuntosali oli kyllä hieno! Ruokalassa saatiin jäätelöä. Samalla kun syötiin jäätelöä saimme pelata Kahoot!:tia. Meidän luokan Lauri voitti kilpailun. Onnea hänelle!

Keskiviikkona olin kipeä. Torstaina teimme kuviksessa lamppuihin roikkumaan kirppuja ja päätimme mitä pitsaa yökoulussa haluamme.

- Emppu


---

Kävimme yläkoulussa sammonlahdessa tutustumassa. Katsoimme mitä luokkia siellä on. Se rakennus oli jättimäinen aurinkokello. Siellä oli jokaisella aineella 1-2 luokkaa. Rakennuksessa oli aulat jokaiselle luokalle: seiska aula, kasi aula ja ysi aula. Pihalla oli lipputanko ja penkkejä sen ympärillä. Pihalla oli myös huonossa kunnossa olevat sählymaalit. Seiska- ja kasi aulan välissä oli ruokala.

- Oskari


---

Tiistaina oli sammonlahden yläkouluun tutustuminen, osa meni pyörällä ja osa kävellen koululle. Koululla kaikki kokoontuivat saliin jossa meidät jaettiin 2 ryhmään. Tukioppilaat kierättivät meitä koulussa ja näyttivät luokkia ja paikkoja. Noin klo:13 palattiin takaisin omalle koululle. Torstaina tytöillä oli pesäpalloa ja pojilla suunnistusta. Perjantaina otimme pienen yhteenvedon viime viikon uskonnon tehtävistä missä piti miettiä miten uskonto näkyy elämässämme ja ympärillämme.

- Kia

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti