6. luokka (vm. 2015-2016)

6. luokan oppilaiden blogi

Kaikki blogimerkinnät

Viikko 14

Blogi (tiistaina huhtikuuta 12, 2016 9_23 ap., UTC+3).png
Tiistaina me merkitsemme lukujärjestykseen muutaman tunnin jolloin saamme päättää mitä opiskelemme minäkin päivänä. Meidän piti laittaa sinne yksi lukutunti eli äidinkieli, kolme energiaa eli fykeä, kaksi matikan ja kaksi kuvista. Fykessä meidän piti nimetä generaattorin osat, kertoa miten se toimii ja tehdä käsitekartta uusiutuvista ja uusiutumattomista energialähteistä. Lukutunnilla meidän piti tehdä luetun ymmärtäminen.
Kuviksessa saimme päättää minkä leivoksen teemme mutta suurin osa teki muffinssin. Ensin se hahmoteltiin lyijykynällä. Sen jälkeen siihen tehtiin kaikki värit jollain liiduilla jonka nimeä en muista mutta ne leviävät kun niitä levittää sormella ja lopuksi siihen suihkutettiin hiuslakkaa että se ei leviä enää.

- Nelli

---
Näyttökuva 2016-04-12 kello 10.17.22.png
Kevät tulee kovaa kyytiä!! Tällä viikolla tutkimme englannissa Cristopher Columbusta. Minun mielestäni tämä tehtävä oli hieman vaikea mutta selviydyin siitä silti hyvin. Tein myös tällä viikolla kuviksessa muffinssin, Josta tuli omasta mielestäni aika hieno. Minusta Kuviksen työtä oli helppo tehdä mutta, kyllä minulla kestikin siinä aika pitkään, koska tein sitä hyvin pitkään ja tarkasti.

- Samu

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti