6. luokka (vm. 2015-2016)

6. luokan oppilaiden blogi

Kaikki blogimerkinnät

Viikko 13

Blogi (maanantaina huhtikuuta 4, 2016 9_17 ip., UTC+3).png

Maanantaina oli vapaapäivä, koska se oli toinen pääsiäispäivä.

Kuviksessa teimme asteekkien auringon. Ensin aurinko hahmoteltiin lyijykynällä, sitten sen keskelle tehtiin viiva ja sille piirrettiin kasvot. Toiselle puolle aurinkoa tehtiin suorat säteet, toiselle aaltomaiset. Ääriviivat vahvistettiin liidulla ja lopuksi aurinko maalattiin vesiväreillä lämpimiä ja kylmiä värejä käyttäen.

Torstaina meillä oli liikuntatunnilla musiikkiliikuntaa, tanssimme mm. valssia.

Kiva-tunnilla perjantaina meillä oli pro-palkinto. Saimme tuoda jotain herkkuja kouluun. Tunnilla sai katsoa Tenavat-elokuvaa, tai sitten tehdä jotain muuta ( hiljaista).

Perjantaina oli aprillipäivä. Käsityötunnilla yritimme juksata vähän opettajia. :)

- Kasperi

Näyttökuva 2016-04-12 kello 10.07.35.png

Tiistaina musiikin tunnilla Matti kertoi meille että meillä olisi kisa toista musiikin ryhmää vastaan. Meillä on kolme musiiki tuntia aikaa harjoitella. Molemmat ryhmät saivat saman biisin ja biisi oli J.Karjalaisen Kolme cowboyta. Minä itse soitan ukuleleä Joni L:llän ja Eltonin kanssa.

Torstaina oli koulujen väliset uimakilpailut. Kaiken kaikkiaan meidän koulusta lähti 11 uimaria. 3-4 luokkalaisten viesti joukkue sai kultaa ja ja 5-6 luokkalaisten joukkue sai hopeaa. Itse sain pronssia pojat 6-7 luokkien sarjassa.

Perjantaina Kiva tunnilla meillä oli pro palkinto. Saimme ottaa herkkuja ja saimme syödä ne tunnilla. Samalla sai katsoa elokuvaa tai tehdä jotain muuta.

- TopiKommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti