6. luokka (vm. 2015-2016)

6. luokan oppilaiden blogi

Viikko 17

20160428_091518.jpg20160428_111053.jpg
Maanantaina alkoi taas viikonlopun jälkeen koulu. Koulussa teimme tiistaina uudet lukujärjestykset. Lukujärjestykseen tuli täyttää 4 tuntia äidinkieltä! Äidinkielessä oli erilaisia tehtäviä. Äidinkielen tunneilla harjoiteltiin lähinnä ensiviikon keskiviikkona tulevaan äikän kokeeseen. Tällä viikolla teimme myös äitienpäiväkortteja. :) Se oli mukavaa. Perjantaina koulussa oli vappujuhla. Salissa oli vapputalent! Talentissa oli paljon erilaisia esityksiä, oli tanssia, temppuilua, laulua ja paljon muuta hauskaa! Lisäksi meidän luokka järjesti bake salen, jossa me myytiin mokkapaloja, kakkua, tikkareita ja paljon muuta! Perjantai oli hauska ja "villi" päivä!

- Ranja


Blogi (maanantaina toukokuuta 2, 2016 10_34 ap., UTC+3)-2.pngBlogi (maanantaina toukokuuta 2, 2016 10_34 ap., UTC+3).png

Maanantaina oli kiva päivä, luettiin äikänkokeeseen. Tiistaina tehtiin uudet lukujärjestykset. Meillä oli neljä tuntia äidinkieltä. Keskiviikkona kuviksen tunnilla tehtiin äitienpäiväkortteja. Torstaina liikunnassa oli pesäpalloa ja suunnistusta. Perjantaina oli vappu. Salissa oli talent ja sinne sai mennä esiintymään jos halusi. Meidän luokassa pidettiin bakesale ja ruokalassa oli simaa ja munkkia. Iltapäivällä oli matikkaa ja musiikkia.

- Jonna K.


Maanantaina oli liikunnassa pesäpalloa, joka oli todella hauskaa, mutta epäselvät säännöt vain. Tiistaina olin kipeänä kotona. Keskiviikkona tein hyvin mukavan lukujärjestyksen koska oli vähän väsynyt olo, mutta sain kaiken valmiiksi. Torstaina oli mukavan rauhallinen ja kiva päivä. Perjantaina bakesalessa ajattelin että ei ollut mukana rahaa, kunnes tajusin että oli rahapussi mukana.
Äidinkielessä oli hyvin mukavia tehtäviä koska niissä piti vähän miettiä.

- Juho

Torstain ensimmäinen tunti oli uskontoa. Kristinuskossa me mietimme mitä uskonnollisia asioita on aivan tavallisessa elämässä. Siirsimme myös kaksi iMacia käytävästä luokkaamme jotta voisimme käyttää niitä ja pitää niistä huolta.

Blogi (lauantaina huhtikuuta 30, 2016 12_04 ip., UTC+3).png

Tässä kuva uskonnon tehtävämme ideasta.

Seuraavat kaksi tuntia meillä olivat vapaavalintaisia. Toisella tunnilla jotkut alkoivat pussittaa popcornia huomista bake salea varten. Ne jotka eivät pussittaneet tulivat kuuntelemaan “Rambo” nimistä kirjaa jonka lukijan vuoroa vaihdoimme aina pienen pätkän päästä. Sillä tunnilla kovin moni ei saanut tunnilla olevaa hommaa tehtyä.

Siestan jälkeen ruokailussa oli ruokana juustoisia uunikaloja.

Ruokailun jälkeen kaikilla oli englantia. Vähän vaikeampia juttuja tekevä ryhmä alkoi etsiä netistä kuvia ruoka-annoksista. Oli tarkoitus harjoittaa ruokasanastoa kirjoittamalla ruuassa esiintyviä sanoja.

Blogi (lauantaina huhtikuuta 30, 2016 12_03 ip., UTC+3).png
Nam!

Enkun jälkeen oli liikuntaa jossa jakauduimme kahteen ryhmään. Toiseen missä oltiin tosissaan ja toiseen jossa otettiin rennommin. Rennommassa ryhmässä olijat menivät pelaamaan pesistä ja toisessa ryhmässä piirrettiin karttoja koulusta ja sen ymäristöstä.

Joillakin oli vielä sen jälkeen käsitöitä mutta muut lähtivät. Puukässäläiset järjestelivät bakesalea varten luokkaamme. He asettelivat tuotteitamme pöydille ja järjestelivät niitä.

Niin päättyi torstai.

- Jenny

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti