≡ Navigointi

Tervetuloa opiskelemaan!

Kesken olevan(K) ja hylätyn(4) kurssin suorittaminen

Kesken olevan(K) ja hylätyn(4) kurssin suorittaminen tulee saattaa jatkossa päätökseen kahden seuraavan jakson aikana. Näin toimitaan, etteivät kurssit jäisi roikkumaan. Suorittamattomat kurssit saattavat pahimmassa tapauksessa estää kirjoituksiin osallistumisen ja ylioppilaslakin saamisen.

Poissaolojen selvittäminen

Kun jakson aikana olet sairaana vähintään kolme päivää, käänny viimeistään neljäntenä päivänä terveydenhoitajan puoleen. Hän kirjoittaa poissaoloista hyväksyttävän todistuksen.

Jos saman jakson aikana sairastut uudelleen, käänny viimeistään toisena sairauspäivänä terveydenhoitajan puoleen.

Jos saman jakson aikana olet kolmannen kerran poissa, ole jo heti ensimmäisenä aamuna yhteydessä terveydenhoitajaan.

Tuulia Saukon eli lukion terveydenhoitajan saa pääsääntöisesti puhelimella kiinni joka aamu klo 08:00 alkaen numerosta 050-3435579. Mikäli puhelin hälyttää, mutta hän ei vastaa, hän soittaa takaisin. Mikäli puhelin ei hälytä, koita soittaa myöhemmin uudestaan.

Muuten poissaolot selvittää huoltaja omalla Wilma-tunnuksellaan.

Wilman salasanat

Oppilailla ja huoltajilla toimivat samat Wilma-tunnukset kuin yläkoulussakin (jos on opiskeltu Laihian keskuskoulussa). Jos salasana on kadonnut, löytyy osoitteesta https://laihia.starsoft.fi/ kohta Unohditko salasanasi? Muista kouluista tulleet oppilaat saavat Wilma-tunnuksen ensimmäisenä koulupäivänä ja huoltajille tunnukset lähetetään postitse.