Kouluruokailu ja välipala

Kouluruokailu

Oppilaat saavat ottaa ruuan itse. Lisää saa hakea, jos on vielä nälkä. Poikkeuksena esim. lihapullat, joita on rajoitettu määrä. Opettajat valvovat, että oppilaat keräävät tarjottimelleen monipuolisen aterian. On hyvä syödä kaikki mitä lautaselleen ottaa. On kohteliasta antaa toisille ruokailurauha ja syödä meluamatta ja asiallisesti. Ruokatarjotin astioineen palautetaan kärryyn itse.

Pääperiaattena ruokailussa on, että oppilas ottaa jokaista ruokalajia edes hiukan, kuitenkaan oppilasta pakottamatta. Allergiasta tms. johtuvat ruokavaliot otetaan huomioon ruokailussa. Allergioista tulee ilmoittaa koulun terveydenhoitajalle, joka välittää tiedot koulun keittiöön.

Ruokalista (linkki ruokalistaan)

Maksullinen välipalatarjoilu

Tarjolla on välipalakokonaisuuksia esim. täytetty sämpylä ja juoma, pizzapala ja marjakiisseli tai reissumies ja smoothie. Tarjolla on myös muita vaihtoehtoja. Vaihtoehdot voivat vaihdella koulukohtaisesti.

Oppilas saa välipalaliput koulun keittiöstä ainoastaan tulostettua pankin maksutositetta vastaan. Tulostetussa tositteessa on näyttävä arkistointitunnus.

Allergioista tiedotus suoraan keittiölle, puh. 044-7909 409.

Maksuohjeet:
Välipalalipun hinta on 1,70€. Lippuja myydään 10 kappaleen nipuissa. Yhden lippunipun hinta on 17€. Samalla kertaa voi maksaa useamman nippumäärän.

Välipalaliput maksetaan Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:n tilille:

Nordea
FI30 1730 3000 0080 10

BIC: NDEAFIHH

Maksettaessa on ehdottomasti mainittava Villähteen koulun viitenumero 1478.

Välipala on tarjolla koulun ruokalassa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 13.15-13.30 välitunnilla.