Villähteen peruskoulu

Kulkeminen koulun pihalle ja parkkipaikalle

Koulun laajennusosa valmistui kesällä 2016. Lukuvuonna 2017-2018 kaikki luokat opiskelevat uudessa laajennusosassa. Kuvia rakentamisen etenemisestä ja valmiin koulun sisältä löytyy Laajennuksen rakentaminen -välilehdeltä.

Jalankulkijat ja pyöräilijät kulkevat koulun pihaan ainoastaan kävely- ja pyörätietä pitkin. Se alkaa Villähteentien vieressä olevalta kevyenliikenteen väylältä ja tulee pyörätelineiden ja aidatun eskaripihan välistä koulun pihalle. Pyörät jätetään pyörätelineisiin. Haravakylän suunnasta tulevat oppilaat kääntyvät koulun pihalle liikuntasalin ja puukoulun välistä ja vievät pyörät samaan parkkiin kuin muut oppilaat.

Kankaantietä pitkin ei saa kulkea kävellen tai pyörällä. Eikä myöskään keittolaan menevää tietä pitkin, se on keittiön huoltotie ja pelastustieksi tarkoitettu tie.

Jos tuotte lapsenne kouluun autolla, niin parkkipaikalla on kääntöpaikka. Kääntöpaikalla ajetaan vastapäivään ja lapset jätetään kääntöpaikan oikeaan reunaan. Auton voi pysäköidä lyhytaikaisesti kääntöpaikan oikeaan reunaan. Lapset ja aikuiset kulkevat parkkipaikalta koulun pihalle liikuntasalin ja puukoulun välistä. Oikaiseminen henkilökunnan parkkipaikan kautta koulun pihalle ei ole sallittua.

Sivujen päivitys

Koulun kotisivuja päivittää luokanopettaja Matti Haverinen. Ideoita, toiveita ja kysymyksiä voi laittaa osoitteeseen matti.haverinen(a)lahti.fi.