Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminta Rakokiven koulussa

Lahden kaupunki järjestää perusopetuksen mukaista iltapäivätoimintaa 1. -2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille koulupäivän jälkeen kouluilla tai koulun välittömässä läheisyydessä.

Iltapäivätoiminta on lapselle mielekästä vapaa-ajantoimintaa, joka tukee kodin ja koulun kasvatustyötä. Lahden kaupungin iltapäivätoiminnan tärkeänä tavoitteena on lasten hyvinvoinnin lisääminen liikunnan keinoin. Toiminnassa on tärkeää ohjatun toiminnan lisäksi myös lasten omat leikit, liikunta, ulkoilu, rentoutuminen ja kavereiden tapaaminen. Toiminnan suunnittelu lähtee lasten toiveista ja tarpeista. Iltapäivän aikana toimitaan sekä sisällä että ulkona. Toiminta-aika on koulupäivinä (ei lauantaityöpäivinä) klo 12 - 16 ja toiminnassa tarjotaan välipala.

Lisätietoja Lahden kaupungin verkkosivuilta tämän linkin kautta:

https://www.lahti.fi/palvelut/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta

Koulumme iltapäivätoiminnan palveluntuottaja on Kansallinen Lastenliitto – Hämeen piirijärjestö ry.

Iltapäivätoimintaryhmä toimii koulun tiloissa. Suora numero iltapäivätoimintaryhmään on 044 715 2951 ja sähköposti rakokivi@lastenliitto.fi.

Hakemiseen, irtisanomiseen ja laskutukseen liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä Hämeen Lastenliiton piirikoordinaattori Katariina Saloon, puh. 045 348 2118 tai sähköpostitse katariina.salo@lastenliitto.fi (sijainen 31.12.209 saakka Marjo Mattila, puh. 045 348 2118, hame@lastenliitto.fi).