Painotetun musiikin opetus

KIITOS KAIKILLE MUSIIKKILUOKAT 50-VUOTTA JUHLAVIIKOSTA!

Lotilan konsertti4.jpg

Suuret kiitokset kaikille koulumme oppilaille, opettajille, avustajille ja vanhemmille yhteisen ponnistelun avulla syntyneestä juhlaviikosta! Myös muilla kuin musiikkiluokkalaisilla oppilailla ja opettajilla on ollut erittäin tärkeä merkitys tapahtumien onnistumisessa sillä tällaiset ponnistukset vaikuttavat aivan koko koulun toimintaan.

Eilisillan juhlakonsertti, luento ja onnittelutilaisuus Sibeliustalossa päättivät hienon ja työntäyteisen viikon! Saimme onnitteluja Opetushallituksesta sekä Suomen kansallisoopperasta ja baletista saakka!

Tänään kaikille ihanille Lotilan koulun oppilaille jaetaan vielä syksyn pimeille keleille turvaksi Lahden Musiikkiluokkien Tuki ry:n lahjoittama heijastin upealla musiikkiluokkalogolla! Samassa yhteydessä oppilaat saavat Lahden MM-kisoihin oppilaskupongin, jolla voi ostaa edullisemmen lipun koko kisaviikolle! Tuotteiden jakamisen hoitaa 6D-luokan oppilaat opettaja Sannan Lajusen kanssa.

Alla linkit mm. eilisillan valtakunnan Yle-uutisiin, joissa oli iso juttu musiikkiluokkatoiminnasta ja samalla Lotilan koulusta. Uutisointi näkyi laajalti niin valtakunnan kuin paikallisuutisissa, sekä Ylen nettiuutisissa paikallislehtiä unohtamatta.

Iltauutisten jutussa aihe alkaa noin 15.50 min kohdasta eteenpäin:

http://areena.yle.fi/1-3067505?autoplay=true

Tässä linkki ylen nettiuutiseen:

http://yle.fi/uutiset/3-9238236

Nöyrin mielin täytyy todeta, että olen täysin etuoikeutettu saada toimia rehtorina Lotilan koulussa ja tehdä työtä näiden upeiden oppilaiden ja opettajien ja henkilökunnan sekä teidän vanhempien kanssa. Yhteisöllisyys, yhteistyö ja rakkaus lapsiin ja oppimiseen - se on meidän tärkein arvomme!

KIITOS!

Terveisin Kati Pennanen, rehtori