APIP: Koululaisten iltapäivätoiminta

Koululaisten iltapäivätoiminta APIP

Lahden kaupunki järjestää perusopetuksen mukaista iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille koulupäivän jälkeen. Kouluilla tai koulun välittömässä läheisyydessä perusopetuksen ryhmämuotoista iltapäivätoimintaa toteuttavat järjestöt, yhdistykset tai Lahden seurakuntayhtymä. Lisäksi toimintaa toteutetaan myös kahdessa kaupungin kerhossa (Loviisanpässi ja Tanssimäki (toimii Mukkulan koulussa)

Iltapäivätoiminta on lapselle mielekästä vapaa-ajantoimintaa, joka tukee kodin ja koulun kasvatustyötä. Toiminnassa on tärkeää ohjatun toiminnan lisäksi myös lasten omat leikit, liikunta, ulkoilu, rentoutuminen ja kavereiden tapaaminen. Toiminnan suunnittelu lähtee lasten toiveista ja tarpeista. Iltapäivän aikana toimitaan sekä sisällä että ulkona. Toiminta-aika on koulupäivinä (ei lauantaityöpäivinä) klo 12 - 16, ja toiminnassa tarjotaan välipala.

Iltapäivätoiminta Launeen koulussa

Lahden seurakuntayhtymä järjestää iltapäivätoimintaa Launeen koulussa koulupäivinä ma-pe klo 12 – 16 B-parakissa. Välipalalla käydään koulun ruokalassa. Iltapäivätoiminta alkaa heti ensimmäisenä koulupäivänä. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat Tuula Heinonen ja Taru Granlund puh. 044 719 1470

Iltapäivätoiminta-info Lahden kaupungin sivuilla