Kunnas

Kunnaksen koulu, Lahti


Kunnaksen koulu on yksi kuudesta Lahden kaupungin pohjoisen koulualueen alakoulusta.
Muut ovat Ahtialan, Kivijärven, Kivimaan, Mukkulan ja Myllypohjan koulut.

Koulumme on luonnonkauniilla paikalla Ahtialantien varrella lähellä entistä Nastolan rajaa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulussamme on noin 250 oppilasta.

Katso -karttalinkki-

KiVa -koulutietoja

KiVa -koulutoiminnan muututtua maksulliseksi Kunnaksen koulu ei voinut viime vuonna toteuttaa tätä hyväksi koettua toimintamallia. Tänä lukuvuonna on toisin: rahoitus on kunnossa ja KiVa -toiminta pääsee jatkumaan koulussamme.

Lisätietoja tässä kohta, nyt linkissä kivakoulu.fi

Uusia mahdollisuuksia

Tiedotamme tällä alustalla wilman ja sähköpostin lisäksi. Toivottavasti saamme kehitettyä näistä välineistä toimivan työvälineen oppilaiden, vanhempien ja opettajien käyttöön.

Kaikki viestintä, tehtävät ja niiden palautus täällä tapahtuvat henkilökohtaisten tunnusten kautta omalla nimellä, yhteiskäyttötunnuksista on luovuttu tietoturvan vuoksi. Tämän vuoksi osa sivustosta on näkyvissä vain kirjautuneille käyttäjille. Koulun etusivua päivitetään vain harvoin, nopeat päivitykset ovat luokkien sivuilla opettajan hallinnassa. Oppilaat palauttavat tehtäviä omien tunnustensa ja palautussivujen kautta.

Muutokset sivuilla ja niillä olevat kalenterit voi tilata näkymään omassa profiilissa tai kalenterin mahdollisuuksien mukaan (esim. iCal)

Ohjesivusto on PedaNetin etusivun oikeassa reunassa, tässä linkissä.