≡ Navigointi

Kasakkamäki

Kasakkamäen koulu

Kasakkamäen koulu sijaitsee kauniilla paikalla Salpausselän harjun katveessa. Sijainti tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnontutkimiseen.

Kasiksessa toimii peruskoulun alakoulun luokat 1-6. Oppilaita koulussamme on tällä hetkellä 265. Opetustehtävissä koulussa työskentelee 12 luokanopettajaa, laaja-alainen erityisopettaja ja kaksi koulunkäynninavustajaa.

Koulullemme tärkeitä asioita ovat:
• vastuun ottaminen omasta oppimisesta
• myönteinen elämänasenne
• itsenäiset työskentelytavat ja tiedonhankintaan oppiminen
• suvaitsevaisuus
• koulukiusaamisen ehkäiseminen

Aikuisten terveiset lapsille

Vanhempainiltaamme 28.3.17 osallistui yhteensä noin 100 huoltajaa, koulun henkilöstön jäsentä ja iltapäivätoiminnan ja seurakunnan työntekijää. Aiheena oli lasten kasvun tukeminen matkalla maailmalle. Puhuimme laajasti mm. vuorovaikutustaidoista ja hyvästä itsetunnosta sekä vastuun kantamisesta. Tärkeistä elämäntaidoista. Lämmin kiitos osallistujille. Kooste illasta jaetaan kaikkiin koteihin wilman kautta.

Kasakkamäen koulun vuosikalenteri 2017

Kasakkamäen koulun oppilaat, opettajat ja vanhempainyhdistys ovat tehneet yhteistyönä uuden vuosikalenterin 2017. Jokainen luokka toteutti yhden kuukauden kalenterikuvan. Kalenteri tulee myyntiin marraskuun 2016 lopussa 10€ kappalehintaan. Tuotto käytetään mm. luokkaretkien tukemiseen ja kouluviihtyvyyden sekä oppimisympäristön parantamiseen.