Navigation

Harju

Harjun koulu

vanha tlyseo.jpgKoulumme toimii Eliel Saarisen suunnittelemassa entisessä tyttölyseossa, aivan kaupungintalon vieressä. Koulutalo on valmistunut vuonna 1923 ja on kaupunkimme arvorakennuksia. Rakennus on saneerattu 1992-1993 ja se kuuluu museoviraston suojelukohteisiin. Koulumme on kodikas alakoulu keskellä kaupunkia.

Koulussamme toimivat kaikki alakoululuokat, ensimmäisestä kuudenteen.
Koska koulussamme toimii maahanmuuttajien valmistavat luokat, rikkautenamme ovat kansainväliset oppilaat eri maista.

Opetuksessa painotamme perusasioiden oppimista. Opettajien ja huoltajien mielestä lasten on tärkeää oppia arvostamaan työtekoa ja saavuttaa hyvät perustaidot niin taito- kuin taideaineissa, sosiaalisia taitoja sekä hyviä käytöstapoja unohtamatta. Koulumme kolmannelta luokalta alkavat kielet ovat englanti, saksa ja venäjä. Annamme kielirikasteista opetusta englanniksi ensimmäisestä luokasta alkaen.

Attachments:

Harjun koulu sijaitsee keskellä Lahtea kaupungintalon vieressä.

KoduKohinat - huoltajat ja oppilaat koodasivat omia pelejä

Koulu järjesti Microsoftin kanssa koodausillan koululla 5.10. Paikalla olleet oppilaat ja huoltajat saivat tutustua koodauksen maailmaan ja upeita itsekoodattuja pelejä syntyi useampia. Tarkoitus on, että isommat oppilaat voivat myöhemmin opettaa koodausta pienemmille ja jakaa omaa asiantuntijuuttaan. Toinen Kodu-ilta järjestetään 12.10.