Harju

Matikka on kivaa!

Harjun koulun matematiikasta innostuneet oppilaat luokilta 2-6 osallistuivat tänä keväänä maailman suurimpaan matikkakilpailuun, Kenguruun. Kilpailutehtävät ovat älynystyröitä hierovia hauskoja pulmatehtäviä.

Harjun koulun vuosikalenteria myytiin ahkerasti. Kiitos kaikille yhteistyöstä ja yrittelijäisyydestä!

Tämän vuoden vuosikalenterin myyntituotto oli 7 925 e. Sponsorirahoja kerääntyi 950 e. Painatuskulut tekivät 2 935 e. Eli puhdasta tuottoa kertyi oppilaiden retkirahastoon sekä vanhempainyhdistykselle 5 940 e. Kalenteriprojekti oli koulun oppilaiden, henkilökunnan, huoltajien, vanhempainyhdistyksen ja yritysten yhteisponnistus, joka onnistui tänäkin vuonna upeasti. Kiitos kaikille osallistumisesta ja projektin tukemisesta.

Yhdessä sovittua! Näihin asioihin kiinnitämme koulussa huomiota, jotta kaikilla on vieläkin kivempaa.

Oppilaskunnan hallitus järjesti aamunavauksen, jonka tuloksena päätimme koulun väen kanssa sitoutua seuraaviin asioihin, jotta koulupäivät sujuvat hyvin ja kaikilla on hyvä olla: Puhumme toisille ystävällisesti, annamme kuvien olla seinillä niitä repimättä, liikumme sisätiloissa rauhallisesti, otamme kaikki leikkiin mukaan, syömme kauniisti ruokalassa ja vältämme metelöintiä sekä emme piilota toisten tavaroita, erityisesti sisäkenkiä on hävinnyt. Kiitos kaikille osallistumisesta ja näihin sovittuihin asioihin sitoutumisesta!

Koko koulun taitona "Kriittinen ajattelu"

Osaammeko erottaa faktan fiktiosta? Uskommeko kaiken mitä luemme, näemme ja kuulemme internetistä, lehdistä tai telkasta? Miten syntyy uutta tietoa, voimmeko itsekin sitä luoda ja mihin sitä tarvitaan? Näitä kysymyksiä pohdimme luokkatasoilla 1-6. Jokainen omalla tasollaan ja tavallaan.