Ahtiala

Tervetuloa

Ahtialan koulu.png

Ahtialan koulu

Koulumme on laadukasta perusopetusta terveissä tiloissa tarjoava yhtenäiskoulu. Koululuokkia meillä on ykkösestä ysiin. Ahtialan koulussa on kuluvalla lukukaudella 2017 - 2018 oppilaita yhteensä 687, joista 1-6 -luokkalaisia 316 ja 7-9 -luokkalaisia 371. Lukuvuoden alusta Ahtialan kouluun yhdistyi Kivijärven pieni kyläkoulu, jossa on 48 oppilasta ja 3 opettajaa. Meillä työskentelee yhteensä 70 henkilöä, joista 53 on opettajia. Koulullamme toimii myös koulunuorisotyöntekijä.

Ahtialan koulussa on tarkoituksenmukaiset opetustilat, iso liikuntasali, peili- ja kuntosali. Kouluamme on myös remontoitu viime aikoina, koulun alueella on tehty piha-alueremontti ja entisen kirjaston tilat ovat käytössämme. Koulun pihalla on koripallokenttä, pieni katsomo sekä skeittipaikka. Pihalla on myös keinuja, kiipeilytelineitä ja muita välitunnin aktiiviseen viettämiseen tarkoitettuja laitteita.

Ahtialan koululla tapahtuu

Elokuu:
Ma 13.8.18 Lukuvuoden aloituspäivä:
Ahtialan koulun oppilaat tulevat kouluun klo 9.00.
Kivijärvellä oppilaat tulevat kouluun klo 9.30.

Tulevat seiskaluokkaluokkalaiset odottavat yläkoulun pääoven luona pihalla, kunnes luokanvalvoja kutsuu heidät luokittain sisälle.