9. lk:n K9-kortti

K9-kortti

9. luokka
K9-korttia vilauttamalla Kuopion, Lapinlahden, Siilinjärven, Tervon, Vieremän, Iisalmen, Rautalammin, Vesannon, Suonenjoen, Keiteleen, Pielaveden, Kiuruveden, Sonkajärven, Rautavaaran, Tuusniemen ja Kaavin ysit pääsevät maksutta tai alennuksella kulttuurimenoihin.

Ilmaiseksi sisään:
Kuopion taidemuseoon
Kuopion museoon (suljettu remontin vuoksi!)
Kuopion korttelimuseoon
J. V. Snellmanin kotimuseoon
RIISA - Suomen ortodoksiseen kirkkomuseoon
VB–valokuvakeskukseen
Taidemuseo Eemiliin Lapinlahdella
Juhani Ahon museoon Iisalmessa
Ylä-Savon kotiseutumuseoon
Vieremän kotiseutumuseoon
Harjamäen sairaalamuseoon
Sonkajärven Kansainväliseen Pullomuseoon
Kiuruveden museoon
Pöljän kotiseutumuseoon
Riuttalan talonpoikaismuseoon
Iisalmen kaupungin ja Vieremän kunnan kulttuuritoimien järjestämiin tilaisuuksiin
Kiuruveden kaupungin kulttuuritoimen järjestämiin konsertteihin
Siilifolk 2019 -festivaalin päivätilaisuuksiin

Muut edut:

- esityspäivänä 4 € lippu Kuopion kaupunginteatterin esityksiin, jos on vapaita paikkoja (etu EI koske vierailuesityksiä) sekä 4 € lippu niihin Kuopion kaupunginorkesterin ja Kuopion konservatorion konsertteihin, jotka on merkitty K9-logolla
- 2 € alennus Kino Kuvakukkoon
- torstaisin liput 2D-leffanäytöksiin 8 € ja 3D-leffoihin 10 € Iisalmen Savon Kinot/Kuvalipas elokuvateatterissa
- 2 € lippu Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen ja Tanssiteatteri Minimin omiin esityksiin Sotkulla (lippuja rajoitettu määrä/esitys, ennakkovarausta suositellaan, etu EI voimassa syksyn Ruokateatteri-esityksissä eikä Kulttuurikeitoissa)
- 1 € alennus Rautalammin museoon
- 5 € pääsylippu Siilifolk 2019 iltakonsertteihin

Kuopion kaupunginteatterin ja Kuopion kaupunginorkesterin esityksiin voi lunastaa alennushintaisen lipun esityspäivänä lippukassalta, mikäli esitykseen on vapaita paikkoja jäljellä. Liput tulee lunastaa henkilökohtaisesti K9-korttia näyttämällä. Kortti on näytettävä lipun lunastamisen yhteydessä ja henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä. Liikuntaesteisen K9-kortin haltijan saattaja pääsee ilmaiseksi tai alennushinnalla Kuopion kaupungin museoihin, RIISA - Suomen ortodoksiseen kirkkomuseoon, VB-valokuvakeskukseen, Lapinlahden taidemuseoon sekä alennuslipulla Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin ja Kuopion kaupunginteatterin esityksiin.

Lähikuntien sekä Karttulan, Nilsiän, Riistaveden, Vehmersalmen, Maaningan, Juankosken ja Pyörön koulujen oppilailla on oikeus varata paikkalippu teatteriesityksiin ja konsertteihin esityspäivänä.

Lukuvuoden 2018-19 K9-kortti on voimassa 13.8.2018-11.8.2019 ja se on henkilökohtainen.