Kuopio

Ajankohtaista

Lämmitellen töihin ja Kilometrikisa pyörähtävät jälleen käytiin

Suosittu Lämmitellen töihin -kilpailu alkaa 6.5.2019 ja päättyy 24.5.2019. Kuopion kaupungin henkilöstön leikkimielisellä kilpailulla halutaan kannustaa työntekijöitä kuntoa kohottavaan ja ympäristöystävälliseen työmatkaliikkumiseen. Kilpailijat kirjaavat kolmen viikon ajan työmatkaliikuntakilometrinsä ja kartuttavat joukkueensa pistesaldoa. Kisaan hyväksytään kodin ja työpaikan välisten matkojen lisäksi myös muut kävellen, rullaluistellen tai pyörällä tehdyt työmatkat.

Kilpailun voittaa joukkue, joka on kerännyt eniten liikuntapisteitä osallistujaa kohden. Joukkueen vähimmäiskoko on kaksi henkilöä ja toiveena on, että joukkueen jäsenet ovat samasta työyksiköstä. Kilpailuun voi ilmoittautua 17.5.2019 saakka.

Kilpailun pääpalkintona arvotaan voittaneen joukkueen osallistujien kesken 400-900 €:n arvoinen polkupyörä. Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kymmenen työmatkaliikkujan tarvikepakettia.

Osallistumisohjeet ja kilpailulomakkeen löydät tästä


Valtakunnallinen Kilometrikisa

Valtakunnallista Kilometrikisaa poljetaan 1.5.-22.9.2019. Ilmoittautuminen kisaan tehdään osoitteessa www.kilometrikisa.fi Yksittäisen polkijan on mahdollista kirjata sekä minuutteja että kilometrejä tai vain minuutteja tai kilometrejä.

Kuopion kaupungin henkilöstön joukkueen osallistumiskoodi on ”KuopioFillaroi”. Liity ja houkuttele mukaan myös työtoverisi!

Kuntasarjassa kisaavat kunnat. Kuntasarjaan ei ilmoittauduta erikseen, sillä jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta kotikunnastaan omiin tietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla.

Halutessasi voit tulostaa joukkuejulisteen tästä ilmoitustaululle tai kahvihuoneeseen.

Lisätietoja:

Ympäristöasiantuntija Tapio Kettunen, 044 718 2187,

etunimi.sukunimi@kuopio.fi

Ympäristöasiantuntija Minna Kuuluvainen, 044 718 2148,

etunimi.sukunimi@kuopio.fi