≡ Navigointi

Opiskelumaksut

Kurssihinnat

Verkkokurssit

200 €/oppiaine. Hinta sisältää lukuvuoden mittaisen opiskeluoikeuden verkkokurssille sekä opettajan ohjauksen ja palvelut lukuvuoden aikana. Jokaiseen kurssiin kuuluu myös tietty määrä reaaliaikasia ryhmänettitunteja/-tuokioita.

Oppikirjat eivät sisälly verkkokurssin hintaan. Voimassa olevat kirjojen hinnat näkyvät ilmoittautumislomakeen kohdassa Tuotteet.


Kirjalliset etäkurssit

140 €/oppiaine. Hinta sisältää opiskeluoppaan, etätehtävät ja opettajapalvelun. Hinta ei sisällä oppikirjoja. Voimassa olevat kirjojen hinnat näkyvät ilmoittautumislomakkeen Tuotteet-kohdassa.

Yksityisopetus

Halutessaan perhe voi ostaa Kulkurista myös yksityisopetusta. Opetus tapahtuu verkkoneuvotteluohjelman välityksellä ja maksaa 50 €/45 minuuttia.

Peruskoulun oppimäärän suorittaminen erityisessä tutkinnossa

50 €/oppiaine. Sisältää päättökokeen, sen arvoinnin ja päättötodistuksen perusopetuksen oppimäärän suorittamisesta ko. aineessa.


Kurssisuoritusten hyväksyminen edellyttää, että opintomaksut on maksettu ajallaan.

Kielitesti

50 €/oppilas. Hinta sisältää salasanan nettipohjaiseen testiin, testin tarkistuksen ja Etäkoulu Kulkurin suomen kielen opettajan yksilöllisen arvion tuloksista. Testillä voi arvioida lapsen suomen kielitaidon tasoa: onko suomen kieli lapselle äidinkielen vai toisen kielen tasoinen kieli. Lue lisää kielitestistä täältä.