Yhdistelmäopinnot

Yhdistelmäopinnot

Lukiopäivät ovat klo 11:30–16:00 välisenä aikana. Kaikki lukiotunnit pidetään Kouvolan seudun ammattiopiston Utinkatu 85:n toimipisteessä. Kouvolan iltalukio järjestää lukio-opetuksen.

  1. vuoden opiskelijat, ryhmät Y1O19 ja Y2O19 ke ja to
  2. vuoden opiskelijat, ryhmät Y1O18 ja Y2O18 ma ja ti
  3. vuoden opiskelijat, ryhmät Y1O17 ja Y2O17 to ja pe


    Lukio-opintojen kellonajat näkyvät yhdistelmäopintojen kurssitarjottimesta, jonka yhdistelmä- opiskelijat saavat lukio-opintojen alkaessa. Kurssitarjotin on myös iltalukion kotisivulla ja Peda. netissa.

    Opiskelu iltaisin ja kesällä

    Opiskelun aikana opiskelijalla on oikeus hyödyntää Kouvolan iltalukion kurssitarjontaa iltaisin. Kursseja toteutetaan myös verkko-opintoina. Lisäksi kesälukion ja elokuun abikurssien kurssitar- jonta on yhdistelmäopiskelijoiden käytettävissä. Jo suoritettuja kursseja on mahdollista suorittaa uudestaan ja korottaa niissä saatuja arvosanoja.

    Opintojen ohjaus

    Yhdistelmäopintojen lukio-opintojen ohjaus on järjestetty KSAOn Utinkatu 85:n toimipisteessä, opinto-ohjaajan huone, 1. krs torstaisin klo 11.30 – 13.00. Ammatillisten opintojen opinto-ohjaajat ovat tavattavissa KSAO:n toimipisteissä.

    Ryhmänohjaus

    Yhdistelmäluokan ryhmänohjaaja pitää ohjaustuokioita jokaisessa jaksossa ja henkilökohtaiset haastattelut ensimmäisenä opiskeluvuotena. Jos jokin opiskeluun liittyvä asia mietityttää, opiske- lijan on syytä olla yhteydessä ryhmänohjaajaan ja sopia kahdenkeskinen jutteluhetki.

    Haku

    Valitse Opintopolun haussa yhdistelmäopinnot. Keskiarvon alaraja on ollut viime vuosina noin 7,0. Täytä ja palauta yhdistelmäopintojen ilmoituslomake samalla kun varmistat opiskelupaikkasi an- nettuun päivämäärään mennessä. Valinnasta yhdistelmäopintoihin ilmoitetaan KSAOn toimipis- teen kansliassa.

    Infot

    Valittujen opiskelijoiden infotilaisuudet ovat seuraavasti: Ykköset keskiviikkona 14.8.2019 klo 12 – 15, kakkoset keskiviikkona 21.8.2019 klo 12 – 13.30 ja kolmoset klo 13.30 – 15.00 Utinkatu 85:n auditoriossa. Ykkösten infon päätteeksi tutustutaan myös Kouvolan iltalukion tiloihin (välimatka noin 1,5 km). Opiskelun aikana tietoa löytyy kotisivulta www.edukouvola.fi/iltalukio, Wilmasta (HUOM. Iltalukiolla ja KSAOlla eri Wilma) ja Peda.netista. Kysyä voi myös ryhmänohjaajalta ja lukio-opintojen opinto-ohjaajalta.