Lukuvuosi 2019-2020

Tervetuloa aikuislukio-opiskelijaksi

Opiskelijavalinta
Kouvolan iltalukioon haetaan suoraan. Opiskelun voi aloittaa jokaisen jakson alussa (5 kertaa vuodessa). Hakulomakkeita on saatavilla koulun kansliassa ja kotisivuilla. 

Ilmoittautuminen 
Kouluun voi ilmoittautua opiskelijaksi jokaisen jakson (5 jaksoa) alusta. Mukana tulee olla todistus aikaisemmista opinnoista. Ilmoittautua voi suoraan koulun kansliaan, mutta opiskeluoikeuden saamiseksi on hyvä varata aika rehtorilta, apulaisrehtorilta tai opinto-ohjaajalta henkilökohtaista tapaamista varten. 

Verkkokurssit
Kursseja on mahdollista suorittaa verkko-opintoina missä tahansa jaksossa (ks. opinto-opas ja ilmoittautuminen). Verkkokurssit löytyvät kurssitarjottimelta ja Wilmasta. Ilmoittaudu suoraan kurssin opettajalle Wilmassa tai s-postitse. 
Lisätietoja www.edukouvola.fi ja Peda.netissa https://peda.net/kouvola/kl/iltalukio 

Syyslukukausi 
Yhdistelmäopinnot KSAO Utinkatu 85 toimipisteessä.
Aikuisten perusopetus, päättövaihe D-rapussa (siipi) ma-to klo 8.30-15.00. 

Kanslia on avoinna ma-ke klo 16.00-19.40. 

Sähköavaimen voit tilata kansliasta. Se toimitetaan Sinulle tekstari-ilmoituksella. Koulun ovet toimivat tagilla ma-to klo 15.30-20.00. Tagit toimivat myös perjantain koeiltoina.

Wilma löytyy osoitteesta www.edukouvola.fi. Saat tunnukset kansliasta. Wilmassa voit ilmoittautua kursseille ja pitää yhteyttä opettajiin. Voit myös seurata opintojesi kulkua.

Tervetuloa KOLLIn penkkiin!

Sisäänkäynti on A- ja A2 -rapuista (vanhan puolen pääovet) tai uuden puolen vasemmanpuoleisesta pääovesta (lasiseinä) tai uudisrakennuksen ja vanhan puolen liitoskohdassa olevasta asfalttiparkin puoleisesta ovesta (ramppia pitkin) sähköavaintagilla. Oman avaintagin saat kansliasta, 2. krs.

Soita numeroon 02061 56309 (ma-ke) ellet pääse sisään. Iltalukion ilmoitustaulu löytyy tutusta paikasta vanhan puolen 2. kerroksesta. 

Kanslia avoinna ma-ke klo 16.00 - 19.40.

Kursseille ilmoittautuminen Wilmassa (verkkokurssit s-postitse opettajalle). Verkkokurssia suorittava, HUOM! Ilmoittaudu opettajalle Wilmassa tai s-postitse viimeistään 1 viikko ennen kurssin alkua, ja suorita vaadittava alkutehtävä saadaksesi opiskeluoikeuden kurssille. 

Tervetuloa opiskelemaan!


Opiskelussa tarvittavien materiaalien tiedot löytyvät täältä:

- kouluun ilmoittautumis- ja hakulomake (HUOM. myös sähköinen lomake)

- oppikirjaluettelo (erillinen Peda.net -sivu)

- kurssitarjotin
- opinto-opas
- luokat ja opettajat

Liitteet:

Opettajat ja luokat jakso 4
Iltalukion kurssitarjotin lv. 2019-2020
Työ- ja loma-ajat lv. 2019-20