← Opiskele Kouvolassa!

Oma osaaminen talteen ja näkyväksi

Oppimista tapahtuu eri tavoilla, erilaisissa ympäristöissä ja erilaisissa verkostoissa. Kiinnostavan aiheen parissa, hyvässä seurassa opit huomaamattasi. Haluaisitko palata oppimiisi asioihin myöhemmin ja harmittelet, ettei kursseilta saatua osaamista tullut tallennettua minnekään? Jatkossa voit koota omaa osaamista ja tehdä sitä näkyväksi itsellesi sekä muille.

Kouvolan kaupunki on ottanut käyttöön Peda.net-palvelun. Palvelu on käytössä kaikilla Kouvolan kaupungin kouluasteilla: varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa, lukiokoulutuksessa, ammatillisessa koulutuksessa sekä kansalaisopistossa ja taiteen perusopetuksessa. Peda.net on helppokäyttöinen alusta, jonne kuka vain voi veloituksetta luoda itselleen henkilökohtaisen profiilin ja koota oppimansa asiat yhteen paikkaan vaikkapa portfolioksi. Mikäli kurssisi opettaja käyttää Peda.netiä opetuksessa, saat opettajalta kurssin alkaessa ohjeita Peda.netin käytöstä sekä avaimen eli salasanan, jolla pääset kurssialustalle. Tältä sivulta pääset kaikkiin Kouvolan opetustoimen Peda.net -sivustoihin.

Peda.netin OmaTila on paikka, jonne voit koota kuvia omista töistä tai esityksistä tai muuta omasta osaamista ja kiinnostuksen kohteista kertovaa materiaalia. OmaTilaan tallennetut, elämän aikana opitut, tärkeät asiat, säilyvät ja niitä voi helposti jakaa muiden käyttöön, sillä Peda.net toimii myös julkaisualustana. Perhe tai ystäväporukka voi jakaa valokuvia, reseptejä ja käsityöohjeita keskenään tai koko maailmalle. Ja mikä parasta, OmaTila on aina vain nettiyhteyden päässä olitpa sitten kotimaassa tai ulkomailla.