Viikkotiedotteet opiskelijoille

23.1.

Abien viimeiset tavalliset oppitunnit pidetään 24.1. Tämän kunniaksi kaikki abit pukeutuvat tuolloin yöpukuun! 

Abi, olethan ilmoittautunut suulliseen tenttiin!

Viikkotiedotteen julkaisupaikasta tehtyyn kyselyyn vastattiin vilkkaasti. Kiitos kaikille vastanneille. Tulokset voit lukea tästä.

3. jakson koeviikkoaikataulu. Jos et sairastumisen vuoksi pääse kokeeseen, tulee sinun tai huoltajan ilmoittaa asiasta Wilma-viestillä tai sähköpostilla kurssin opettajalle ennen kokeen alkamista.

Muistutus koeviikon tietokonekäytänteestä: Opiskelija huolehtii kokeeseen oman tietokoneen sekä tikun ja tulee kokeeseen tietokoneen akku ladattuna. Jos opiskelijan kone temppuilee, opettaja auttaa parhaansa mukaan. Jos opiskelijan kone ei kerta kaikkiaan toimi, kokeillaan koulun varakonetta. Varakone palautetaan heti, kun sitä ei enää tarvita. Jos opiskelijan kone ei toimi eikä varakoneita ole, opiskelija ei voi tehdä koetta. Mikäli mahdollista, opiskelija tekee kokeen rinnakkaisryhmän myöhemmässä kokeessa tai uusintakokeessa. Koetilassa liikuttaessa noudatetaan erityistä varovaisuutta, jos kokeessa joudutaan käyttämään ethernet-kaapeleita tai sähköjohtoja.

Oppikirjat nelosjaksolle tulee hankkia ennen nelosjakson alkua! 

Musiikin lukiodiplomikonsertit lähestyvät! Tule kuuntelemaan lyskan päiväkonsertteja ke 6.2. A-talon juhlasaliin klo 13.45-14.45 ja ti 12.2. G-talon musiikkiluokkaan klo 12.15-13.15! Konserttien järjestäjät eli esiintyjät infoavat asiasta lähempänä lisää mm. info-telkkarissa.

Kouluruokailun toiveruokakysely vastattavanaVastausaika on 21.1 - 3.2. Nimellä varustettujen vastausten kesken arvotaan leffalippupaketteja! Vastauslinkki: https://response.questback.com/kotkankaupunki/gzuzi4wut1

Ilmastoveivi -vetoomus allekirjoitettavana! Voit allekirjoittaa ilmastoveivi-vetoomuksen, jossa Suomen johtoa kannustetaan toimimaan napakasti ilmaston lämpenemisen hidastamisessa. Koko lyseo on haastettu mukaan allekirjoittamaan! Haasteen toi meille Lyskan alumni, oikeustieteen ylioppilas Sofia Helsingin yliopistosta. Haasteen ovat allekirjoittaneet jo mm. Lukiolaisten liitto, Aki Kaurismäki, Minna Kauppi, Ismo Alanko, Tikkurilan lukio jne. Pääset haasteeseen tästä

3. jakson kurssisuoritukset arvioidaan viimeistään 19.2. ja kokeet palautetaan viimeistään 20.2.

Seuraava viikkotiedote julkaistaan 6.2.