Viikkotiedotteet opiskelijoille

17.10.

Studentum road show jatko-opinnoista A-talon kakkoskerroksen käytävällä pe 19.10. klo 9-12.30. Runsaasti infoa jatko-opinnoista. Tutustuthan pääsääntöisesti väli- ja ruokatunnilla. 

Näet 1. jakson kurssiarvosanasi Wilmasta: Opinnot, Suoritukset, klikkaa oppiaineen edessä olevaa plussaa tai klikkaa "Näytä kaikki"-linkkiä sivun alareunasta.

Jos olet saanut kurssista K-merkinnän (K=kesken), klikkaa kurssin edessä olevaa plussaa, jolloin näet kurssin arviointiin liittyvät lisätiedot. Opettaja on kirjoittanut lisätietoihin esimerkiksi luettelon kurssin osasuorituksista, jotka osaltasi puuttuvat. 1. jaksossa kesken jäänyttä kurssisuoritusta voi täydentää 2. jakson aikana. Lisätietoja saat kurssin opettajalta ja ryhmänohjaajaltasi.
 
Abeille tiedoksi: Saatte AT9-kurssista suoritusmerkinnän, jos olette hoitaneet kaikki kurssiin kuuluvat hommat. OP2-kurssista tulee suoritusmerkintä, kun kolmannen jakson opo-tunnit on pidetty ja olette palauttaneet TET-raporttinne (Nyt on hyvää aikaa suorittaa TET, jos ei ole vielä tehnyt. Ohjeita saa lopoilta ja ne ovat myös tabletkoulun kirjassa) JP
 
Seuraava uusintakoe/korotustentti on keskiviikkona 31.10. Ilmoittautuminen ja ohjeita. Ilmoittautumisaika päättyy torstaina 18.10. klo 23.59. 
 
Aikuislukion verkkokurssien arvosanat: Jos olet saanut aikuislukiosta arvosanoja, eikä niitä vielä ole siirretty Wilmaan, Ilmoita välittömästi asiasta opollesi. Asialla on kiire, sillä Helmi "lakkaa olemasta" 31.10. JP
 
Hyvää syyslomaa kaikille!
Seuraava viikkotiedote julkaistaan keskiviikkona 31.10.

Helmestä siirtyneiden suorituksien tarkistaminen Wilmassa:

Kakkoset ja abit

 Helmestä siirtyneiden suorituksien tarkistaminen Wilmassa:

  1. Kirjaudu Wilmaan ja Helmeen. Tarkistus sujuu parhaiten, jos molemmat selaimen välilehdet näkyvät näytöllä vierekkäin.
  2. Wilma: Opinnot, Suoritukset, Näytä kaikki.
  3. Helmi: OPS-näkymä.
  4. Tarkista, että kaikki Helmessä olevat kurssisuoritukset näkyvät Wilmassa ja että Wilmassa oleva arvosana vastaa Helmen arvosanaa tai on parempi kuin Helmen arvosana.
  5. Huomioi, että kaikkien Wilmassa olevien arvosanojen ei tarvitse näkyä Helmessä.

Jos huomaat, että

  • Helmessä oleva kurssisuoritus puuttuu Wilmasta ja/tai
  • Wilmassa olevassa kurssisuorituksessa on väärä arvosana (esimerkiksi arvosana on 4 vaikka arvosanan pitäisi olla 5) ja/tai
  • Wilmassa on arvosana kurssista, jota et mielestäsi ole suorittanut,

pyydä ryhmänohjaajaasi lähettämään Anne Hokkaselle 19.10. klo 14 mennessä sähköpostilla seuraavat tiedot:
Opiskelijan oppilaitos
Opiskelijan nimi
Opiskelijan luokka
Wilmasta puutuvat kurssisuoritukset (kurssin lyhenne ja arvosana)
Wilmassa olevat väärät kurssiarvosanat (kurssin lyhenne ja arvosana, joka Wilmassa kuuluisi olla tai tieto, ettei kyseisessä kurssissa kuuluisi olla suoritusta)

Huomioithan, että Wilman Yhteenveto-välilehden kokonaiskurssimääräluvut eivät vielä välttämättä pidä hylättyjen arvosanojen osalta paikkaansa. Tämä myös opinto-ohjaajille tiedoksi.

 

t: Anne Hokkanen

anne.hokkanen@kotka.fi