≡ Navigointi

Kouvolan Yhteislyseo

Yhteislyseo esittäytyy

Kouvolan Yhteislyseon esittelytilaisuus on to 19.1.2017 klo 18 alkaen Yhteislyseon auditoriossa (Tietotie 3-5). Tilaisuudessa käsitellään lukio-opintoja ja Yhteislyseon opetustarjontaa, ja se on tarkoitettu lukioon hakevien huoltajille ja lukioon hakeville.

Lukio-opinnoista kiinnostuneet tekevät tutustumiskäyntejä kouluittain Yhteislyseoon ajalla 23.1.-27.1.2017. Mikäli olet kiinnostunut tutustumiskäynnistä Yhteislyseoon, niin ota yhteyttä opinto-ohjaajaasi.

Lukion lisärakentaminen

Lyseon toimipisteen jatkeeksi tulevan uudisrakennuksen rakentamistyöt ovat kovassa vauhdissa. Rakentaminen aiheuttaa muutoksia liikkumisessa kouluARK_Kouvolan_Yhteislyseo_489_kuva 2.jpgalueella ja sen läheisyydessä.

Lyseon toimipisteen hiekkakenttä on työmaa-aluetta, ja se suljetaan muulta liikenteeltä. Tästä syystä hiekkakenttää ei voi käyttää parkkipaikkana. Lyseon liikuntahallin takana oleva parkkialue on varattu henkilöstölle, ja lähin opiskelijoiden autoparkkipaikka on Sumulaaksossa.

Sisäänkäynti Lyseon toimipisteen kiinteistöön tapahtuu jäähallin puoleisen pääsisäänkäynnin kautta.

Työmaa aiheuttaa lisääntyvää huoltoliikennetä uimahallin parkkipaikalta alkavalle, koulun pääoven ohi kulkevalle pyörätielle, ja liikkuessa on syytä olla varovainen. Pyörien ja muiden liikuntavälineiden pysäköinnissä on oltava tarkkana, jotta ne eivät ole kulkuväylillä.

Rakentaminen jatkuu koko lukuvuoden aina elokuun alkuun 2017 saakka. Koulu on väistötiloissa jakson 4 alusta (8.2.2017 alkaen) aina kevään 2017 loppuun. Väistötilat ovat Kymen Lukolla, josta otamme 2,5 kerrosta lukion käyttöön.