d-luokka

D-luokan sivut

Tervehdys!

D-luokan erityisluokanopettajana toimii Janne Kamppila ja koulunkäynninohjaajana Päivi Perttula.
Voit ottaa yhteyttä opettajaan Wilman, reppukansion tai puhelimen kautta. Puh.nro 0400 860 289.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@keuruu.fi.
Muistettavista asioista tiedotetaan pääasiassa reppukansion ja puhelimen kautta, mutta myös Wilma on käytössä. 


Lukuvuonna 2019-2020 pienryhmässämme on kolme ykkösluokkalaista, sekä kaksi oppilasta niin toisella, kolmannella kuin neljännelläkin luokalla. Yhteensä luokassamme on siis yhdeksän oppilasta.

Integraatioluokkamme ovat 1A, 2A, 3A sekä 4B. Integraatiotunnit painottuvat taito- ja taideaineisiin (liikunta, musiikki, kuvataide ja käsityö), mutta mahdollisuuksien mukaan myös muissa oppiaineissa integraatiota voidaan kokeilla.

Äidinkielessä ja matematiikassa merkitsemme oppilaalle kotitehtävät harjoituskirjaan, jotta kotiväen on helpompi tietää, mitä läksyjä koulupäivän aikana on tullut. Ekaluokkalaisilla on lisäksi Aapisen välissä "lukuläksykortti", johon merkitsemme lukuläksyn ja päivämäärän. Toivomme, että kotiväki huolehtisi ja tarkistaisi, että kotitehtävät on tehty ja varsinkin lukuläksyt (1. -2. luokka) tehtäisiin yhdessä aikuisen kanssa. Lukemisen harjoittelussa ja oppimisessa aikuisen päivittäinen apu läksyissä on tärkeää.

Suosittelemme myös Ekapelin pelaamista lukemaan oppimisessa. Peliä suositellaan pelattavaksi kotona päivittäin noin 10 minuuttia:
https://ekapeli.lukimat.fi/

Oppilaat saavat myös SanomaPron Bingel-tunnukset usean oppiaineen vapaaehtoiseen harjoitteluun. Pienemmillä oppilailla aikuisen apu peliä pelatessa olisi tärkeää: 
https://www.bingel.fi/bingel/ 

Liikuntatunneille omat varusteet (luistelussa kypärä ja luistimet, hiihdossa sukset ja sauvat, uinnissa uikkarit, pyyhe ja uimalasit) ovat suositeltavia, mutta koulultamme ja uimahallilta löytyy sekalaisia kokoja lainaksi.
Liikuntatunneille säänmukainen varustus tai sisäliikuntaan esim. sortsit, t-paita ja pieni pyyhe.
Integraatiotuntien opettajat (tai tarvittaessa oma opettaja) infoavat myös meidän luokan huoltajia kunkin liikuntatunnin aiheesta ja varustuksesta.

Mukavaa alkanutta lukuvuotta 2019-2020!