Vanhempainyhdistys

Tietoa Kirkonmäen koulun vanhempainyhdistyksestä

Hei!

Kirkonmäen koulun vanhempainyhdistys toimii oppilaiden, huoltajien ja koulun hyväksi. Vanhempainyhdistyksen tavoitteena on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia luomalla heille hyvä oppimis- ja kasvuympäristö, parantaa ”me-henkeä” sekä saada aikaan toimiva yhteistyöverkosto kodin ja koulun välille.

Yhdistys on toiminut aktiivisesti jo vuosia. Se tukee koulun toimintaa hankkimalla erilaisia harrastus- ja urheiluvälineitä sekä muita tavaroita koulun tarpeisiin. Olemme hommanneet koululle salibandykaukalon ja olleet mukana järjestämässä niin luistinten teroitusta kuin teemapäivien tapahtumia ja teatteriretkiä. Keväisin avustamme luokkaretkelle lähtijöitä ja huomioimme kuudesluokkalaisia stipendeillä ja kukituksella.

Kodin ja koulun yhteistyö on tärkeää, jotta lapsilla ja nuorilla olisi terveellinen ja turvallinen arki. Vanhempainyhdistyksen jäseniä ovat halutessaan kaikki koulun oppilaiden huoltajat sekä henkilökunta. Yhdistys kokoontuu yleensä kerran kuukaudessa.

Vanhempainyhdistyksestä ja sen hallituksesta on jäämässä pois pitkään mukana olleita vanhempia lasten siirryttyä yläkoulun puolelle, joten toivomme uusia jäseniä mukaan toimintaan. Mukaan mahtuu myös isovanhempia!

Kynnys tulla mukaan ja osallistua on matala ja toivotammekin kaikki tervetulleiksi!

Kirkonmäen koulun vanhempainyhdistys ry:n hallitus lukuvuodelle 2016 - 2017

Sanna Leiviskä (pj) sanna.leiviska@lapinpelastuslaitos.fi

Satu Rovala (sihteeri) satu.rovala@hotmail.fi

Susanna Rautio (rahastonhoitaja) susanna.rautio@keminmaa.fi

Merja Röyttä (opettajajäsen) merja.roytta@edu.keminmaa.fi

Veijo Kirkkinen

Annemari Pajari-Pietilä

Piia Karassaari

Maria Temonen

Jarmo Vallo