≡ Navigointi

Puumalan koulu

Ajankohtaista


Suuret kiitokset pihatalkooväelle, pienellä mutta touhukkaalla porukalla saatiin paljon hyvää aikaan! :)

Osallistumme vapaaehtoisuuden pohjalta SPR:n nälkäpäiväkeräykseen pe 15.9 päivänavauksen yhteydessä. Oppilaat voivat halutessaan tuoda lahjoituksen keräyslippaaseen.

Suuret kiitokset toimitsijoille ja vanhemmille osallistumisestanne koulujenvälisiin yleisurheilukisoihin. Päivä oli täynnä urheilun iloa, yli 250 osallistujan voimin. Säidenkin vielä suosiessa päivästä jäi erittäin mukavat muistot.

Vanhempainyhdistys Puuharemmi kutsuu kaikki vanhemmat ja isovanhemmat pihatalkoisiin Puumalan koululle torstaina 14.9.2017 klo 17.30. Pyydämme, että otatte mukaan kaikenlaisia isoja ja pieniä puutarhatyökaluja, mutta myös remonttivälineitä. Ohjelmassa olisi puskien raivausta ja aluskasvillisuuden siistimistä, monivuotisten kasvien istuttamista. Samoin pyydämme teiltä myös apua esimerkiksi kuulantyöntöringin ja pituushyppypaikan työstämiseen sekä koripallotelineen siirtoon. Lisäksi toivomme, että toisitte mukananne omasta kukkapenkistänne monivuotisia kasveja istutettavaksi koulun kukkapenkkeihin. Esimerkiksi Kuunliljat ja Vuorenkilvet olisivat koulumaailmaa ajatellen sopivia.