Köyhäjoen koulu

Ajankohtaista

Kiitos yhteistyöstä kuluneen lukuvuoden aikana!
---------------------------
Muu toiminta - kohdassa meille tiedoksi tulleita kesäajan leirejä ym.

------------------------------------------------------------------------
OHJE KOULUMUSIIKKIA PERHONJOKILAAKSOLAISITTAIN -HANKKEEN ILTISMUSISOINTIIN OSALLISTUNEIDEN LASTEN OSALLISTUMISESTA KANSAMUSIIKKIJUHLILLE 

Kansanmusiikki-instituutti on toteuttanut lv. 2017-2018 aikana Kaustisen, Vetelin (Keskuskoulu ja Tunkkari) ja Halsuan kouluissa Koulumusiikkia perhonjokilaaksolaisittain -hankkeen iltapäivämusiikkitoimintaa iltapäiväkerhojen yhteydessä. Kerhoissa on yhdessä harjoiteltu soittamaan ja laulamaan Saunablues-kappale. (Köyhäjoella 1-3 lk)

Iltapäiväkerhomusisointiin osallistuneet lapset kutsutaan esiintymään Kansanmusiikkijuhlille Kaustisen Näppärien vieraaksi Näppärien konserttiin perjantaina 13.7. Iltisläiset esittävät yhdessä Näppärien kanssa tuon tutun Saunablues-kappaleen.

Ohjeet osallistumiseen:

-esiintymiseen osallistuvat kerholaiset pääsevät kyseisenä perjantaina festivaalille ilmaiseksi, ja jokaista osallistujaa kohden pääsee yksi lapsen mukana tuleva huoltaja kyseisenä perjantaina festivaalille lastenlipun hinnalla (8 €).

-vanhempien pitää ilmoittaa kerholaiset, jotka tulevat mukaan esiintymiseen, 15.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen lauri.oino@kaustinen.fi. Viestin otsikoksi "Saunablues-porukka" ja viestiin lapsen nimi sekä koulu, jossa on osallistunut kerhoon. Vain määräaikaan mennessä asianmukaisesti ilmoitetut lapset huoltajineen saavat liput.

-osallistuvan lapsen ja huoltajan erikoisliput noudetaan Lipputoimiston Musiikkilukion myyntipisteestä, joka on auki festivaaliviikon ajan. Lapsen ja huoltajan lippu on noudettava yhtä aikaa. Noutaessa kerrotaan koodi "Saunablues-porukka" ja lapsen nimi

-osallistuvan lapsen tulee saapua Kestikievari-teltan luo (Pelimannitorin puoleisen portin lähellä) perjantaina 13.7. klo 13.30. mennessä; konsertti on Kestikievari-teltassa klo 14-14.45; esiintymisasu on vapaa

-kun kaikkien eri kerhojen lapset kokoontuvat yhteen, kerhosoittimia ei riitä kaikille kerholaisille, vaan suurin osa on laulutehtävissä. Jos jollakin on oma soitin, jolla on harjoitellut Saunablues-kappaletta, voi ilman muuta ottaa mukaan kunhan pitää soittimestaan itse huolen!