≡ Navigointi

Köyhäjoen koulu

Ajankohtaista

Maanantaina 15.5. terveydenhoitaja koululla aamupäivällä.

Tiistaina 16.5. Fidan Eväät elämään -kiertueeseen liittyvä teemapäivä Järvelän koululla. Kouluun tullaan normaaliin aikaan. Koululta on kyyditys Rauman bussilla Järvelän koululle, jossa osallistumme toimintapisteisiin neljän oppitunnin ajan ja syömme. 12.30 lähdemme takaisin koululle, jonka jälkeen 1-4 luokilta loppuu koulu. 5-6 luokan koulu loppuu normaalisti 14.40. Osa toimintapisteistä on sisällä, mutta osa sään salliessa ulkona eli laitetaan säänmukaiset ulkovaatteet myös.

17.– 19.5. 5-6 luokkalaisia robotiikkaturnauksessa Oulussa. Muilla koulua normaalin aikataulun mukaan. Kouluun jääville oppilaille kuitenkin joka päivä matematiikan ja äidinkielen kirjat mukaan ja liikuntaa pienten mukaisesti eli keskiviikkona ja torstaina.

23.5. Maria ja Tanja Helsingissä palkitsemistilaisuudessa ja esittelemässä koulun toimintaa. Anu –erityisopettaja ja ohjaajat huolehtivat opetuksesta. Lisäksi Timo Torppa käy pitämässä pesiskouluesittelyt.

24.5. Maria ja Tanja Helsingissä palkitsemistilaisuudessa ja esittelemässä koulun toimintaa. Anu –erityisopettaja huolehtii alaluokan väestä ja Mirja Teerikangas yläluokan opetuksesta. Lisäksi kuraattori paikalla aamupäivällä.

25.5. Helatorstai, vapaapäivä

29.5. Tulevien ekaluokkalaisten kouluun tutustuminen ja muilla seuraavaan luokkaan tutustuminen, kuudesluokkalaiset yläkoululla. Koulu alkaa normaaliin aikaan ja PÄÄTTYY 12.30.

Tiistai 30.5. (HUOM.PÄIVÄ!) kenraaliharjoitukset. Koulupäivä päättyy ruokailun jälkeen 11.55. Illalla kevätjuhla Mäntymajalla klo 19.00. Tervetuloa!

31.5. Luokkaretki Alajärvelle. Tule kouluun ajoissa, koska lähdemme klo 8.30 Rauman bussilla. Ajamme Alajärven tulivuorikeskukseen, jossa tutustumme näyttelyihin ja syömme. Sitten menemme Nelimarkka-museoon, jossa myös tutustumme näyttelyihin. Takaisin ajamme Lappajärven kautta. Takaisin koululla olemme n.16.30. Kyydistä saa jäädä kodin kohdalla pois, jos asiasta on sovittu kotiväen kanssa. Mukaan tarvitset:- mukavan asun, jolla pystyy olemaan myös ulkona,

- lisäksi voit ottaa vesipullon ja jonkin verran rahaa pikkuostoksia varten,

-reipasta retkimieltä

- voit ottaa jotain pientä tekemistä matkan ajaksi,

- omia eväitä et tarvitse, koska syömme matkan aikana lämpimän ruuan ja koululta tulee myös eväitä.

1.6. Ruuan jälkeen pieni vierailu Toni Anttilan tilalle. Normaalinpituinen koulupäivä.

Lauantaina 3.6. lukuvuoden päätös ja todistusten jako. Koulu alkaa klo 8.35 ja päättyy klo 9.30.

Näiden lisäksi pihansiivousta, kunhan kelit paranevat, siitä ilmoitus mahdollisuuksien mukaan edellisenä päivänä.

Kiitokset yhteistyöstä lukuvuoden aikana ja hyvää kesää kaikille! t. Koulun väkiKokeet

3. luokan äidinkielen koe perjantaina 12.5.
synonyymit, sanaluokat, yleis- ja erisnimet, yhdyssanat, aakkosjärjestys. Muista valmistautua kokeeseen ajoissa ja huolella!