≡ Navigointi

Järvelän koulu

Ajankohtaista

Hyvät vanhemmat!

Uusi opetussuunnitelma on voimassa Kaustisella vuosiluokilla 1-6. Syksyn vanhempainilloissa kävimme yhdessä läpi sen painotuksia.

Alakouluissa toteutetaan tammi-helmikuun aikana uuden opetussuunnitelman mukainen oppilaan väliarviointi oppilaan, huoltajan ja opettajan yhteisenä arviointikeskusteluna. Arviointikeskustelun virikepohjat ovat jokaisen koulun kotisivulla myös tutkittavissa ennen keskustelua.

Ylläolevan vuoksi emme osallistu Opetushallituksen toivomaan Maailman suurimpaan vanhempainiltaan ensi viikolla 18.1. Siinä tavoitteena on innostaa vanhemmat mukaan koulumaailman muutokseen ja näyttää, mitä kaikkea suomalaisissa kouluissa tapahtuu uuden
opetussuunnitelman myötä. Siihen on tehty yhteinen materiaali eli kolme lyhyttä videota (yht. n 15 min). Ne ovat katsottavissa sivulla www.maailmansuurinvanhempainilta.fi [1]. Samoin sivuilta löytyy
tieto, miten verkossa voi osallistua asiaan liittyvään keskusteluun samana iltana.

Ottakaa yhteyttä oman lapsenne opettajaan, mikäli haluatte enemmän tietoa uudesta opetussuunnitelmasta ja sen arkitoteutuksesta koulussa. Palaamme asiaan monessa seuraavassa vanhempainillassa.