Kesätöihin!

Kesätöihin kesätöihin!

Kesäduuniin!!
1. Tutki Yritykset ja työnantajat lukiolaisten työssäoppimisjaksoihin ilmoittautuneita paikallisia yrityksiä - huomioi myös kunta ja kaupunki työnantajana! Soita tai mene rohkeasti kysymään kesätyömahdollisuuksista ...ansioluettelo mukaan....
checklist-1622517__340.png
2. Soita ja kerro:

  • Kuka olet (nimi, lukiolainen)
  • Miksi soitat (kyselen mahdollisuutta kesätyöhön)
  • Miksi haluat juuri heille kesätöihin, mitä osaat, mistä olet kiinnostunut (mieti tähän valmiiksi mm. missä olet hyvä, mitä osaat, miksi haluat juuri kyseiseen paikkaan, mitä hyötyä sinusta olisi)
  • Kysy lähetätkö kesätyöpaikkahakemuksen
  • Sopikaa haastatteluaika

3. Jos sovitte kesätyöpaikkahakemuksesta, tee se (esimerkiksi tämän avoimen työhakemusmallin mukaisesti). Ja lähetä sopimallanne tavalla. Jos sovitte työhaastattelusta, katso ohjeet haastatteluun valmistautumiseen ja haastattelutilanteeseen.

4. Työelämä- ja yrittäjyyskurssisuoritusta varten teet kesätyöjaksostasi lyhyen raportin. Kesätyön jälkeen voit tehdä Asenteella töihin! - kurssin lopputyöstä osan 2. ja SYTY! Syventävää työssäoppimista -kurssista tehtävän 4. Kesätyöpäiväkirja. ELI näiden kurssien suorittaminen helpottuu.

Aloita tästä Asenteella töihin! -kurssi: 1) Asenteella töihin!
Jatka tästä SYTY! Syventävää työssäoppimiskurssiin: 3) SYTY! Syventävää työssäoppimista
Ota vielä yhteyttä OPOosi kun aloitat kurssin suorittamisen. Autamme sinua mielellämme!
Muistathan että kesätöissäsi teet opiskeluusi liittyvät tehtävät omalla ajallasi.

Kun palautat raportit, saat merkinnän Työelämä- ja yrittäjyyskurssien suorituksesta sekä valmistuttuasi myös Lukiolaisen Työelämäpassin!