Projektinhallinnan koulutus (PMAF Foundation -sertifikaatti)

projektinhallinta_haapop.jpgOlemme toteuttamassa kokonaisuudesta verkkokurssia ja se alkaa syksyllä Seuraa siis tiedotustamme.

Työskenteletkö hankkeessa tai projektissa? Haluaisitko täydentää osaamistasi ja hankkia sertifikaatin projektiosaamisestasi? Oletko tällä hetkellä työssä projektikoordinaattorina tai projektipäällikkönä, vai kenties jatkuvan kehittämisen työtehtävissä?

Haapaveden Opiston kouluttaa yhdessä Projektiyhdistys ry:n kanssa opiskelijoita hankkimaan PMAF Foundation -sertifikaatin, jonka suorittamalla todistat ammatillista projektinhallintaosaamistasi. Opiskelijoille PMAF Foundation –sertifikaatti on puolueeton todistus projektikäsitteistön ja eri projektinhallintamenetelmien ymmärryksestä. PMAF Foundation –sertifikaatti perustuu IPMA level D –sertifikaatin kompetenssivaatimuksiin.


Projektinhallinta koulutuksen sisältö kattaa IPMAn pätevyysalueet kts.
Projektin johdon pätevyys 3.0
Sertifikaatti täydentää CV:tä ja helpottaa työnsaantia projektitehtäviin haettaessa. Sertifikaatin suorittaminen helpottaa myös muiden projektinhallinnan sertifiointien suorittamista myöhemmin työelämään siirtymisen jälkeen. Lisätietoja IPMA -sertifikaateista projektiyhdistys ry:n sivuilta

Kohderyhmä:- Projektityössä työskentelevät tai työskennelleet
- Ammatissaan tai opinnoissaan projektinhallintataitoja tarvitsevat
- Jatko-opintoja suunnittelevat, toisen asteen- tai korkeakouluopiskelijat
- Projektihallinnan työtehtävistä kiinnostuneet, jotka haluavat täydentää omaa ammattitaitoaan työllistymistä edistääkseen.


Koulutuksen ajankohta:
Projektihallinta.jpgIlmoitetaan myöhemmin.

Lisätiedot ja hakeminen:
Tero Mononen, kehittämispäällikkö
tero.mononen(at)haapop.fi
puh: 040 868 2285
Sähköinen hakulomake löytyy TÄÄLTÄ. (ilmoittautumiset.haapop.com)
Opiskelijavalinnasta ilmoitetaan sähköpostilla.

Huom! Haapaveden Opisto pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia tässä ilmoitettuihin kurssisuunnitelmiin.