Koulun blogi 2017-2018

Maria Kuutin runokisan voitto Otto Mannisen koululle


Maria Kuutin runokisan voitto Otto Mannisen koululle

Kolmannen luokan oppilas Joona Pirttiaho palkittiin Maria Kuutin uusimpaan kirjaan liittyvässä runokilpailussa.
Alla Joonan kilpailuruno.

K
oira katsoo kännykkää.

Äiti selaa twitteriään.

Nainen selaa snäppiään.

Napero näprää instaa.

Yöllä yksinäinen mies yskii.

Metsäretki 13.10.

pe.13.10 lähdimme metsäretkelle klo: 8.30. Olimme perillä noin klo: 8.45. Sitten menimme metsän kautta suolle. Suolla näimme että, ojat voivat olla todella syviä. Suolla näimme myös hirven makuupaikan. Sitten me menimme rantaan. Ja etsimme hyvin vanha rantaviivan. Löysimme myös sammakon ja joutsenen sulan. Ja sitten me lähdimme kävelemään syöntipaikalle ja olimme siellä noin klo: 10.30. Ja me söimme makkaraa,leipää,mandariinia ja joimme pillimehua. Kun olimme syöneet niin lähdimme kävelemään kohti parkkipaikkaa. Kun olimme parkkipaikalla saimme fidged spinnerit ja purkkaa.
PAAVO,EMMA ja IITA,,.....

Retkipäivä 20.9.

Ensin menimme nukketeatteriin. Se oli seurakuntatalolla. Sen nimi oli eka vai vika, ja se kertoi anteeksiannosta. Sen jälkeen menimme kansiskeskukselle syömään. Me käytii kirjastossa siellä me luettiin kirjoja ja meillä oli ymppää ja me käytiin pelaa tennistä. Se oli kivaa ja helppoa. Me löimme sen pallon kentän yli.
-Emma, Hilma, Joona ja Simo-

Ristiäiset

Pidimme luokassa Janne ja Janika Romon kastejuhlan. Paikalla oli lasten äidit, isosisko, kummit ja papat. Sähkötkin menivät kesken toimituksen, mutta se ei virrenveisuuta haitannut. Lopuksi herkuteltiin.

Pesisturnaus

Torstaina olimme pesisturnauksessa. Alkuvaiheessa oli poutaa mutta myöhemmällä rupesi sataa. Pelasimme ensimmäisessä pelissä pelasimme Äkryn koulua vastaan. Ja me hävisimme selvin luvuin.
Toisessa pelissä pelasimme kottilan koulua vastaan. Siitä tuli tiukka peli. Hävisimme pienimmällä mahdollisella tuloksella, 0.01 pisteellä. Saimme viime vuoden voittopalkintona J-pesismailan ja tämän vuoden lohdutuspalkintona saimme miesten superpesisottelun aidon pesäpallon .

-Iita, Emma ja Paavo-

Retki Beckerille ja Pitkäpeltoon 30.8.

Kävimme ensin Beckerillä pelaamassa korista, liikkumassa ja heittämässä palloa.
Sitten menimme taksilla Pitkäpeltoon. Siellä oli 160v mänty. Ja siellä oli myös kaksi huussi kylttiä. Raija kertoi että kahvipannussa oleva läppä oli torakoita varten, ettei ne päässyt kahviin. Ja meitä viihdytti siellä myös Rocky koira.
-Elvi ja Anni-

Liitteet:

IMG_0070.JPG
IMG_0075.JPG

Yleisurheilukilpailut 31.8.

Paavo, Voitto, Leevi, Joona ja Elvi saivat mitallit. Paavo voitti pituudesta, juoksun 60m ja juoksu 800m.
Paavo voitti 3 kultaa. Joona voitti kuulasta pronssia. LEEVI VOITTI KUULASTA KULTAA.
Elvi voitti pronssia pituudesta.
-kirjoitti Leevi-

Liitteet:

IMG_0117.JPG