Sulje
Käynnistetään Info TV-näkymää (JavaScript pitää olla sallittuna)

Syystiedote

Lataa tästä Perusopetuksen syystiedote (pdf). Tiedote jaetaan paperiversiona 0-2-luokkalaisille.

Wilmassa on internet-selaimen kautta enemmän sisältöä

Tiesithän, että sovelluskaupan ilmainen mobiilisovelluksella et saa aivan kaikkia Wilman toimintoja käyttöösi. Laajemmassa internetsovelluksessa näkyvät mm. Wilman kautta jaetut linkit ja tiedot oppilaan koulukuljetuksesta. Siellä onnistuu myös hakemusten tekeminen (pidemmät poissaolot, iltapäivätoiminta) ja huoltajan määrittelemät luvat esim. oppilaan valokuvaamiseen koulussa.

Puhelimella pääset kirjautumaan täysversioon puhelimen internetselaimella (laitteesta riippuen esim. Chrome, Firefox, Edge, Explorer, Safari...) menemällä osoitteeseen https://kangasniemi.inschool.fi ja kirjautumalla siellä omilla tunnuksillasi.

Sekä internet- että mobiilisovelluksessa kannattaa käydä tarkistamassa Asetuksissa, millaiset ilmoitusasetukset haluat käyttöön - Wilma lähettää siis puhelimeen/sähköpostiin ilmoituksen uusista viesteistä, tiedotteista ja tuntimerkinnöistä. Joskus ilmoitusten näkyminen puhelimessa vaatii myös puhelinasetusten muokkaamista.

Tietoa koulukuljetuksesta

Lukuvuoden koulukuljetusten reitistö on valmis. Kunkin oppilaan aamukyydin tieto löytyy oppilaan Wilmasta lomakkeet - välilehdeltä, joka löytyy yläpalkin valikosta napauttamalla kolmen viivan kuvaketta. Tämä toiminto ei toimi mobiilisovelluksessa. Älypuhelimellakin pääsee Wilman tähän tiedostoon käyttämällä internet-selainta osoitteessa www.kangasniemi.inschool.fi.

Koulun päätyttyä koulukuljetus kotiin lähtee reiteittäin (osittain myös reittejä yhdistellen) lukujärjestyksen mukaisesti noin puolen tunnin sisällä oppitunnin päättymisestä. Mikäli oppilaalla on odotustunti, ilmoitamme asiasta suoraan kullekin huoltajalle.

Kuljetusreittien kartat sekä kunnan koulukuljetusten periaatteet löytyvät kunnan kotisivuilta osoitteesta www.kangasniemi.fi/palveluopas/opetustoimi/koulukuljetukset. Sivulta voi ladata koulukyytien koulukuljetusoppaan, joka on lisättynä myös Wilman linkkeihin.

Ystävällisin terveisin

Annukka Hukari, apulaisrehtori
puh 040 760 9938

Koulu alkaa 10.8.2017 klo 8.00 - huom. aikaisempi alkamisaika!

Wilma-palvelimen päivitys - toimintaohjeet jos kirjautumisessa on ongelmia

Wilma-sovelluksen palvelinpäivityksen vuoksi osa Wilman puhelinsovellusten käyttäjistä ei ole päässyt kirjautumaan Wilmaan.

Toimintaohje:

  • Poista sovelluksessa käyttäjätilisi ja asenna se uudestaan.
  • Jos etsit Kangasniemen Wilman hakutoiminnolla ja palvelinosoite kangasniemi.starsoft.fi ei toimi, syötä käsin uuden palvelimen osoite kangasniemi.inschool.fi.

Tietokoneella Wilmaan kirjauduttaessa entisen https://kangasniemi.starsoft.fi-osoitteen pitäisi toimia edelleen. Explorer-selain saattaa antaa suojausilmoituksen. Voit tästä huolimatta mennä eteenpäin, vaikka selain varoittaa, ettei sitä suositella.(Continue to this website, not recommended)

Kirjautuminen toimii uudessa osoitteessa https://kangasniemi.inschool.fi.