Opiskelijapalvelut

Opiskelijapalvelut

Asuminen
Ulkopaikkakuntalaisten lukioon tulevien opiskelijoiden on mahdollisuus hankkia asunto Kalajoelta. Lukio avustaa tarvittaessa asunnon hankinnassa. Esimerkiksi koulun läheisyydessä on kaupungin vuokra-asuntoja, joissa on tarjolla yksiöitä tai soluasunnoksikin soveltuvia kaksioita. Toinen ja erittäin hyvä ja edullinen asumisvaihtoehto on majoittua upouudessa Kalajoen kristillisen opiston opiskelija-asuntolassa. Asunnon voi tietenkin hankkia myös ns. vapailta markkinoilta. Opiskelija voi hakea asumistukea KELAlta. Kalajoen kaupunki maksaan Kalajoella asuville ulkopaikkakuntalaisille opiskelijoille asumistukea 50,-/kk. Jos tarvitset opiskelija-asuntoa, ota yhteyttä opinto-ohjaajaan sähköpostilla timo.ylikoski@kalajoki.fi tai puhelimella 044 4691 603.

Terveydenhoitajat
Terveydenhoitaja on tavattavissa koululla päivittäin. Terveydenhoitajan tavoittaa myös puhelimitse tai sähköpostilla.
Anne-Mari Hietala puh. 044 4691 270 tai sähköposti anne-mari.hietala@kalajoki.fi
Satu Lapinoja puh. 044 4691 535 tai sähköposti satu.lapinoja@kalajoki.fi.

Koulukuraattori
Koulukuraattori toimii apuna oppilaan koulunkäyntiin, kaverisuhteisiin ja elämänmuutoksiin sekä kehitykseen, kotitilanteisiin ja kasvatukseen liittyvissä asioissa. Koulukuraattoriin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.
Niina Pyykkönen puh. 044 4691 605 tai sähköposti niina.pyykkonen@kalajoki.fi.

Koulumatkat
Kalajoen kaupunki maksaa KELAn koulumatkatuen omavastuuosuuden kaikille Kalajoen lukion opiskelijoille 1.8.2007 alkaen.

Opintotuki
Tietoa opintotuesta saa KELAlta tai opinto-ohjaaja Timo Ylikoskelta joko sähköpostilla timo.ylikoski@kalajoki.fi tai puhelimitse 044 4691 603.