6 A Minna Pohjosaho

KUUSIAIDAN LUOKKABLOGI

Viikko 47

Tällä viikolla oli ruotsin koe ja musiikin kuuntelukoe. Torstaina suunnittelimme koko koulun yhteistä joulukalenteria toimintaryhmissä. Aiheina pajoissa oli esim. joulupukki, itsenäisyyspäivä, tonttuovet, Lucianpäivä, joulukortit ja piparkakkutalo. Liikunnassa oli korista. Se oli kivaa ja parasta. :) Perjantaina oli uintia. Ens viikolla alkaa joulukuu ja sitä seuraavalla viikolla on Helmin synttärit. Munkin synttäritkin on ja oli.

Viikot 44-46

Viikko 44

Tehtiin ma, ti ja ke mono-pajoja. Meidän luokan pajat oli Sadusta piirtäminen ja Kahoot-tietovisa. Tiistaina päästiin kirjailijavierailulle kirjastoon. Meille esittäytyi kirjailija Markus Ikola, jonka kirjaa Jasu, mestarimokaaja, ollaan luettu omassa luokassa. Mono-pajat alkoi torstaina. Pajoissa oltiin toimintaryhmissä. Osa pajoista oli kivoja ja osa ei niin kivoja. Kuukit toimi ryhmissä ryhmänjohtajina. Perjantai-iltana oli Halloween-disco Kuohulla.

Viikko 45

Maanantaina ja tiistaina meitä opetti sijaiset kun Minna oli koulutuksessa. Torstaina osa oppilaista sai rokotukset. Kuviksessa tehtiin isänpäiväkortteja. Torstaina oli illalla Sammakkogaala, johon kuukit valmistelivat kahvion. Gaalassa oli valinnaismusiikin esityksiä.

Viikko 46

Maanantaina oli Maailman suurin vanhempainilta, jossa kuukit hoitivat kioskia. Ja tällä viikolla oli paljon kokeita. Perjantaina oli uintia.
IMG_2511.JPG

Viikko 42

Syysloman jälkeisellä viikolla:
Maanantaina ja tiistaina ei ollut ruokaa tarjolla, vaan piti olla omat eväät.
Liikunnassa oli sisäliikuntaa ja pelasimme lentopalloa.
Keskiviikkona oli valinnaiset. Oli myös ulkoliikuntaa ja pelasimme lipunryöstöä, koska päiväkodilla oli valokuvaus.
Tiistaina ja torstaina oli hiljainen ruokailu.
Torstaina oli enkun koe ja satoi ensilumi. Koulun pihalle ilmestyi useita hienoja lumiukkoja ja muita lumisia rakennelmia. 
Perjantaina kävimme Taidemuseossa.
 Kirjoittajat: Imawiwi, Newawiwi, Vewawiwi.
HYVÄÄ VIIKONLOPPUA'

IMG_2377.JPG
IMG_2380.JPG
IMG_2382.JPG
IMG_2384.JPG

Viikko 40

Tällä viikolla koululla oli käynnissä Jalkapalloturnaus. Keskiviikon liikuntatunnilla pelasimme Frisbeegolfia ja perjantaiaamuna saimme ensimmäiset lumisateet (suurimalta osalta räntää). 
Maanantaina ruotsin tunnilla pidettiin minikoe, jossa mitattiin osaamista, keskiviikon ruotsintunnilla syötiin kanelipullaa ja juotiin mehua. Yllissä käydään eri maita ja kulttuureja, myöhemmin tehdään ryhmissä opetusvideo. Kuviksessa taiteiltiin pandoja ja kiinalaisia kirjaimia/merkkejä yllin innoittamina.
Kirjoittajat: Inari, Helmi ja Neea.
IMG_2171.JPG
IMG_2167.JPG
IMG_2170.JPG

Viikko 39

Urho täytti 12. Kuviksessa me tehtiin lohikäärmeitä yllin innoittamina. Liikunnassa me olimme paralympia lajeja. Kokeilimme sokkojalkapalloa ja maalipallon muunnelmaa. Maanantaina meillä oli uskonnon koe etiikka-jaksosta.
Tällä viikolla vietettiin myös BeActive-viikkoa. Luokat keräsivät rakseja erilaisia tehtäviä tekemällä. Rakseja sai jalkapallolla syöttelystä, jollain esineellä kopittelusta, pomppispelistä ja tanssimalla 2 minuuttia omavalintaista tanssia.
Lisäksi pohdittiin valinnaisvalintoja. Valinnaiset alkavat muutaman viikon päästä.

IMG_2143.JPG

IMG_2145.JPG