Vaajakosken yhtenäiskoulu

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta 2018-19 Vaajakosken yhtenäiskouluun!

Hyvä Vaajakosken yhtenäiskoulun väki: oppilaat, vanhemmat ja henkilökunta!

Uusi lukuvuosi 2018-19 alkaa Vaajakosken yhtenäiskoulussa oppilaiden ehdottamalla teemalla Yhdessä ystävinä. Teema nousi edellisen lukuvuoden monialaisten opintojen arvioinnista. Tässä MONO-työssä oppilaiden mielestä oli parasta valinnan vapaus, joka koski tehtävää, työryhmää ja aihetta. Oppilaat arvostivat sitä, että vahvistimme luottamusta siihen, että oppilaat voivat työskennellä itsenäisesti ja opettajat ohjaavat työskentelyä. Ryhmien tuotoksissa ja oman toiminnan järjestämisessä oli aste-eroja, mutta yhtä kaikki oppilaat harjoittelivat itsenäisempää työotetta.

Lukuvuonna 2018-19 koulussa aloittaa kaksi uutta tiimiä. Laajennamme ystävyysteemaa kansainväliseen yhteistyöhön ja Liikkuva koulu –teemaa edistämme edelleen yhdessä oppilaiden kanssa. Jyväskylä on julistanut kaikki työpaikkansa savuttomiksi. Koulut, lasten työpaikkoina ovat sitä aina olleetkin. Korostamme toiminnassamme terveitä elämäntapoja ja päihteettömyyttä. Kasvatustyössä Vaajakosken yhtenäiskoulussa edistämme turvallisuutta, vastuuta omasta työstä ja kaikkia kunnioittavaa vuorovaikutusta.

Vaajakosken yhtenäiskoulussa teemme edelleen yhteistyötä kotien, alueemme muiden koulujen sekä yritysten ja järjestöjen kanssa. Kiitänkin kumppaneitamme hyvästä edellisen lukuvuoden yhteistyöstä. Rohkaisen edelleen teitä vanhemmat ja huoltajat kääntymään puoleemme lapsenne kouluasioissa sekä antamaan palautetta toiminnastamme. Toivotamme teidät tervetulleiksi koulumme vanhempainiltoihin ja vanhempaintapaamisiin. Hyvä yhteistyölinkki kodin ja koulun yhteistyössä on vanhempainyhdistys Sokkeli ry.

Ollaan yhteydessä, tehdään yhdessä! Yhteyttä voimme pitää Wilman, sähkö- tai kirjepostin sekä puhelimen avulla.

Hyvää kouluvuotta toivottaen

Seija Nykänen, Vaajakosken yhtenäiskoulun rehtori