Säynätsalon päiväkoti-koulu

Syyskuun tiedote

Hyvät huoltajat!
Olemme saaneet nyt pitkään nauttia kesän lämmöstä, mutta syyssäät tekevät tuloaan sateineen. Lapset ovat innokkaita ulkoilijoita ja liikuntatunnit vietetään vielä pääsääntöisesti ulkona. Huonon sään sattuessa liikutaan toki salissa. Oma opettaja tiedottaa asiasta tarkemmin.
Vielä muistutus tuosta Valtterintien saattoliikenteestä: saatoliikenteen ainoa oikea, turvallisin ja nopein kääntöpaikka sijaitsee Valtterintien päässä. Ajoradalla ja risteysalueella auton kääntäminen ja peruuttaminen aiheuttaa vakavia vaaratilanteita kouluun kulkeville oppilaille, etenkin aamujen pimetessä.

Syyskuun tapahtumia:
- Ke 5.9. yleisurheilukisat Säynätsalon kentällä. YPR-vanhempainilta klo 17.30-19.00.
- Ke 12.9. Kolkkiluokan vanhempainilta
- Ke 12. - pe 14.9. kasvisnäyttely aulassa
- To 20. 9. Nälkäpäiväkeräys
- To 27.9. Para School Day
- Pe 28.9. Kodin ja koulun päivä. Kahvitus huoltajille klo 8-9, minkä jälkeen olette tervetulleita tutustumaan luokkien toimintaan!
-
Liikenne-MONO toteutunee vasta ensi syksynä 

Lokakuussa tapahtuu:
- Ke 10.10. klo 14.00 Säynätsalossa kokoontuu koulukohtainen oppilashuoltoryhmä (KOR). Aiheena ovat nivelvaiheet: Eskari-1, 3-4. ja 6-7. luokka.
Oppilashuoltoryhmä on moniammatillinen työryhmä, johon osallistuu opettajien lisäksi rehtori, koulupsykologi, koulukuraattori ja terveydenhoitaja. Ryhmään voi osallistua myös ohjaajia, päiväkodin henkilöstöä sekä oppilaiden  ja vanhempien edustajia. Oppilashuoltoryhmä käsittelee mm. ajankohtaisia oppilashuoltoon liittyviä oppilasmaailman ilmiöitä ja asioita, joihin tarvitaan moniammatillista näkemystä. Oppilashuotoryhmän työskentelyn pääpaino on ennaltaehkäisevässä työssä. Vanhempia toivotaan ryhmän työskentelyyn mukaan. Tähän nivelvaiheita käsittevään oppilashuoltoryhmään toivotaan erityisesti nivelvaiheen vanhempia mukaan. Lämpimästi tervetuloa!
Allekirjoittaneelle voi laittaa kunkin KOR -kokouksen aiheeseen liityviä kommentteja ja toiveita Wilma-viestinä ennen kokousta.
- Pastillikeräys: Vanhemmat ovat ottaneet kantaa koko koulun yhteiseen pastillikeräykseen. Mikäli oppilaille toivotaan pastillit, vanhemmat voivat yhteisellä päätöksellä tilata ne luokkakohtaisesti ja toimittaa opettajalle.

Säynätsalon päiväkotikoulun puolesta
Päivi Huhtanen