POSKE - Perusopetuksen osaamisen kehittäminen

POSKEllaan -blogi

Mikä ihmeen POSKE?

Tällainen kysymys oli vielä varsin yleinen vuosi sitten – nyt emme ole törmänneet siihen enää ollenkaan samoissa määrin.

Perusopetuksen osaamisen kehittäminen –sivusto Peda.netissä on perustettu syksyllä 2015. Sivusto on tarkoitettu nimensä mukaisesti Jyväskylän perusopetuksen henkilöstön osaamisen kehittämisen tukemiseen. Sivuston nimeä oli tarpeen viilata helpommin suuhun istuvaksi – niinpä syntyi POSKE. Ja paljon riemua tästä nimestä onkin revitty meidän ylläpitäjien kesken.

Sivuilta löytyvät esimerkiksi perusopetuksen oma koulutustarjotin, erilaisia materiaaleja, ohjeita, tukea ideointiin ja tietysti eri oppiaineiden taitotasotaulukot. Tästä päivästä eteenpäin täältä löytyy myös blogi, jossa sivustoa ylläpitävät tiimiläiset kertovat – no, milloin mistäkin ajankohtaisesta aiheesta.

Tiimi näytti alkusyksystä vielä tältä: MicrosoftTeams-image.png

Kuvassa vasemmalta: Tanja, Jon, Eija, Tella, Riina ja Sami. Kuvaushetkellä puuttuivat tiimimme jäsenet Tuula, Tuire ja Niko.Minna Kuutti (002).png


Lisäksi nyt varsin eloisa tiimimme on saanut ihka oman esimiehen eli Minnan. Minna toimii perusopetuksessa kehittämistiimin palveluesimiehenä ja pedagogisena asiantuntijana.

 

Sivuston ilmettä, tapahtumia ja tietoja päivitetään jatkuvasti. Pysy kuulolla – moni asia on nimittäin POSKE:ssa!

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti