KEOS2019

KEOS tulee - tervetuloa!

 

KEOS tulee jälleen! TERVETULOA!

Kasvatus- ja opetusalan suurtapahtuma KEOS2019–forum järjestetään 16.11.2019 Jyväskylän Paviljongissa. Tänä vuonna tapahtuma kokoaa yhteen lähes 4000 opetusalan ammattilaista varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle, opiskelijoita, vanhempia, kunnan päättäjiä ja viranomaisia.

KEOS 2019 pääteema on kansainvälisyys " ei ole toisia- on vain meitä" Päivässä keskitytään kansainvälisyyden erilaisiin ilmenemismuotoihin (maahanmuutto, koulutusvienti, kielitaito, erilaiset kulttuurit), globaalit kysymkset (ilmastonmuutos, turvallisuus, kestävä kehitys) sekä suomalaisen koulutuksen vahvuuksiin ja uusiin innovaatioihin (tasa-arvo, erityisopetus, arviointi, työsuojelu, työhyvinvointi, opettajankoulutus, digitalisaatio) Päivän ohjelma täyttää VESO-kriteerit.

Erillisiä työpajoja ei ole, vaan ohjelma sekä muut toiminnot ovat Paviljongin hallitilassa verhoilla erotetuissa koulutustiloissa sekä aulassa ja käytävillä.
Aikataulullisesti päivän ohjelma rakentuu siten, että osallistujilla on aikaa verkostoitua ja tutustua sekä myynti- että hanketoriin koulutuksen lisäksi.

Myyntinäyttely sijaitsee foorumin keskiössä koko päivän ajan. 

Lisätietoa asiasta:
Marja Hänninen-Helin
rehtori
Keljonkankaan koulu
014-2664424