Ilmanpaine (Air pressure)

Ilmanpaineen mittaamiseen Labdiscissa on sisäinen anturi.

Ilmanpaineanturilla voidaan havaita sään muuttuminen, esimerkiksi matala- tai korkeapaineen lähestyessä. Tällainen mittaus vaatii pitkän mittausajan, yleensä vähintään yön yli. Tällöin asetuksiksi kannattaa valita:
Rate = 1/Min
Samples = 10000

Pitkissä tutkimuksissa laitetta ei kannata parittaa iPadin kanssa, vaan jättää yksinään mittaamaan ja tuoda tulokset iPadille myöhemmin. Yllä olevilla asetuksilla mittaus kestää noin viikon, mutta sen voi keskeyttää milloin vain painamalla pitkään Labdiscin "valitse" painiketta (painikkeiden nimet löydät täältä).