Sulje
Käynnistetään Info TV-näkymää (JavaScript pitää olla sallittuna)

IKI-brunssi

Tervetuloa IKI– hankkeen brunssille Jyväskylän yliopiston Ruusupuistoon lauantaina 9.3.2019, klo 10-13 (Ruu D 101 Juho) !

IKI– brunssilla esitellään kieleen liittyviä matalan kynnyksen innovaatioita päiväkodista yläkouluun. Muutamien erilaisten innovaatioiden
esittelyt pohjustavat keskustelua sekä antavat apuvälineitä ja uusia ideoita kehitystyöhön. Brunssilla pohditaan myös yhdessä innovaatioiden sopivuutta omaan työhön ja mietitään mahdollisia jatkokehitysmahdollisuuksia.

Brunssille ovat tervetulleita kaikki kielikasvatuksesta ja IKI– hankkeesta kiinnostuneet opettajat ja varhaiskasvattajat!

Ilmoittaudu mukaan nettilinkin kautta viim. 4.3.2019
https://link.webropolsurveys.com/EP/595783645121D72A

7.2. IKI- kahvit

Tervetuloa IKI:n iltapäiväkahveille! Iltapäiväkahveilla jaetaan opettajien, opettajankouluttajien ja opettajaopiskelijoiden kesken ideoita kieltenopetukseen. [JYU, Ruusupuisto, klo 15-17] Tarkoitettu ensisijaisesti Jyväskylän alueen opettajille ja varhaiskasvattajille, mutta myös muut ovat tervetulleita!

Ilmoittaudu linkin kautta 5.2 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/4A3F048F1170418D

12.12 IKI- seminaari

Tervetuloa 12.12 Jyväskylän yliopiston Ruusupuistoon kuulemaan IKI- hankkeen kuulumisista!

29.11 Opettajankoulutusfoorumin juhlaseminaari

Opettajankoulutusfoorumin toimikausi päättyy kuluvan vuoden lopussa, mutta opettajankoulutuksen uudistaminen jatkuu korkeakoulujen kehittämishankkeissa. Opettajankoulutusfoorumin ja hankkeiden toimintaa juhlistetaan Tiedekulmassa 29.11.2018 järjestettävässä juhlaseminaarissa. Seminaarin avaa opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen ja juontaa kirjailija, yrittäjä Ronja Salmi.

25.10 Lärarutbildningsforumets regionala träff vid Åbo Akademi i Vasa Fakulteten för Pedagogik och Välfärdsstudier

Under träffen presenteras svenskspråkiga spetsprojekt för utvecklandet av lärarutbildningen, och därtill behandlas aktuella teman i anslutning till lärarutbildning.