Iltapäivätoiminta Reppu

Tervetuloa Reppuun!

Tervetuloa Reppuun!

Reppu on Joutsan kunnan sivistystoimen ja Joutsan seurakunnan varhaiskasvatuksen yhteistyönä järjestämää iltapäivätoimintaa, joka on tarkoitettu ensisijaisesti 1.-2. luokan oppilaille sekä erityisessä tuessa oleville oppilaille. Toiminnan tarkoituksena on vähentää pienten koululaisten yksinäisiä iltapäiviä tarjoamalla mahdollisuus aikuisten valvomaan toimintaan. Reppuun ilmoittaudutaan toimintakautta edeltävänä keväänä Wilman kautta. Mikäli haluatte täyttää paperisen ilmoittautumiskaavakkeen, niin tulostattava ilmoittautumislomake löytyy peda.net.sta. Lomake tulee toimittaa koulukeskuksen kansliaan.

Päivittäinen toiminta alkaa reppulaisten lukujärjestysten mukaan joko klo 12 tai 13 ja loppuu klo 16.30 (tai kun lapsi haetaan Repusta tai hän lähtee itse kotiin vanhempien ja ohjaajan yhdessä etukäteen sopimaan aikaan). Toiminta noudattaa koulun työ- ja loma-aikoja. Lauantaisin Reppu ei ole auki, vaikka koulua silloin joskus olisikin.

Repussa lapselle tarjotaan välipala.

Luokanopettaja ja iltapäivätoiminnan ohjaaja tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään. Iltapäivätoiminnasta vastaa koulun puolella apulaisrehtori Mika Sirkka.

Päivittäisestä toiminnasta maksu on 100 €/kk. Jos lapsi on paikalla 12 pv tai sen alle, maksu on 60 €/kk.

Lisätietoja: Milja Urkko 050-385 5430

Ystävällisin terveisin

 

Milja Urkko

lastenohjaaja

 

Joutsan seurakunta

Jousitie 25

19650 Joutsa

Puh. 050 3855 430