Kalenteri -projekti on lukiomme varainhankintaa

Tällä hetkellä menossa

Kalenterimateriaalista tuli oikovedos

Ja se on hyväksytty, joten painosta saamme kohta tuoreet kalenterit myyntiin :).
Tähän mennessä jo isot kiitokset kaikille kalenterin tekoon osallistuneille - erityisesti kalenteritiimille sekä Eevalla ja Matille. Koko lukio on ollut hyvin mukana yhteistyössä. Ilman kaikkien panosta emme olisi tässä vaiheessa kuvineen ja mainoksineen.

Kalenterin materiaali on valmiina painoon

Tänään lähti kalenterin materiaali kohti painoa kuvineen ja mainoksineen. Odottelemme sieltä ensin oikovedoksia tarkistusta varten, ennen kuin itse kalenterin painatus alkaa. Mukavasti projekti on pysynyt aikataulussaan :). Hieman voimme hengähtää ennen kalenterin valmistumista,
ja tällä menolla saamme kalenterit myyntiin heti syysloman jälkeen.

Mainosmyynti etenee myös mukavasti!

Palauta lipukkeet oman ryhmäsi kalenteritiimiläiselle perjantaihin 6.9. mennessä.  Myös silloin, jos mainosta ei otettu. Ja erityisesti silloin, jos yritys on lopettamassa tai lopettanut. Tämä tieto on tärkeää saada ensi vuotta varten.

Mainosmyynti käynnistyy maanantaina!

Omat yrityksesi löydät listoista monitoimitilan taululta ja esitekirjeitä on pöydällä heti maanantaina. Jos ne loppuvat kopioin lisää :)
Palauta lipukkeet oman ryhmäsi kalenteritiimiläiselle perjantaihin 30.8 mennessä.

Kalenterivastaavien valinta

RO-tunnilla valitaan jokaisesta ryhmästä kaksi kalenterivastaavaa, jotka huolehtivat oman ryhmän tiedottamisesta, kalenterin tekemisestä yms. yhteistyössä vastuuopettajan kanssa.