Jokelan Kansalaisopisto

Ilmoittautuminen kevään 2020 kursseille

Ilmoittautuminen kevään kursseille internetin kautta avautuu la 28.12. klo 10.00 ja ke 1.1. klo 20.00 väliseksi ajaksi. Netti-ilmoittautuminen avautuu uudelleen toimistopäivien jälkeen la 4.1. klo 9.00. Osoite on:

https://www.opistopalvelut.fi/jokela/

Kurssien osallistujien henkilö- ja yhteystiedot rekisteröityvät ilmoittautumisen yhteydessä Hellewi-kurssihallintajärjestelmään.

Huom! Netti-ilmoittautumisen kautta täytetään uusille kursseille enintään 3/4 paikoista.

Ilmoittautuminen toimistossa Jokela-talossa ja toimiston aukioloajat:

  • to-pe 2.-3.1. klo 17.00-19.00
  • ti-to 7.-9.1. klo 17.00-19.00
  • ma-to 13.-16.1. klo 17.00-19.00
  • tiistaisin ja torstaisin 21.1..-23.4. klo 16.00-19.00
  • talvilomaviikolla (viikko 8) 17.-23.2. toimisto on suljettu.

 

Ilmoittautuessaan opiskelija sitoutuu maksamaan kurssimaksun.

Jos jäät varasijalle, sinuun otetaan yhteyttä, mikäli paikkoja vapautuu.

Peruutukset:  peruutus on tehtävä toimistoon. kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Maksu palautetaan 8 euron toimistokuluilla vähennettynä, jos opiskelija peruuttaa ilmoittautumisensa viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Mikäli peruutus tulee tämän jälkeen, peritään puolet kurssimaksusta. kurssimaksu palautetaan vähentämättömänä kurssin peruuntuessa kokonaan.

Opisto ei vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista sali- tai muiden tilavuorojen peruuntumisista.

Työttömien ja eläkeläisten alennukset, liikunta- ja kulttuurisetelit/-kortit:

Huom! Kaikki alennukset myönnetään vain toimistossa. Jos olet oikeutettu alennukseen tai maksat liikunta- tai kulttuurisetelillä/-kortilla tai vastaavilla, älä maksa kurssia internetin kautta, vaan tule hoitamaan asia Kansalaisopiston toimistossa Jokela-talossa, Keskustie 20, Jokela. Huom! em. setelit/kortit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa muiden kursseja.

Työttömien ja eläkeläisten alennukset (alennuksia ei myönnetä kaksi, kolme, neljä, viisi ja kuusi yksilöityä jumpparyhmää -maksusta, koska niihin sisältyy jo alennus muutenkin):
Kansaneläkettä saavat henkilöt, tai jos eläkkeeseen sisältyy kansaneläkettä sekä työttömät voivat saada 70 %:n alennuksen yhdelle valitsemalleen kurssille lukukaudessa. Ilmoittautuminen tehdään toimistoon ja mukana on oltava henkilöllisyystodistus sekä kansaneläkkeen eläkepäätös tai työnhakijan asiakaskortti tai vastaava, josta ilmenee työttömyys. Alennuksia annetaan opetushallitukselta saadun määrärahan turvin niin kauan kuin määrärahaa riittää.