MAOL-Pohjois-Karjala ry

MAOL-Pohjois-Karjala ry

maol_pk.png
Tervehdys MAOLista päin,

hyvä matemaattisten aineiden opiskelija!

MAOL eli Matemaattisten aineiden opettajien liitto ry on rekisteröityneiden paikallisyhdistysten (kerhojen) muodostama liitto.
Liitto yhdistää matematiikan, fysiikan, kemian ja tietotekniikan alan opettajia kouluelämässä ja siitä ylöspäinkin.

Jäseneksi voi liittyä jokainen matemaattisten aineiden opettamisesta kiinnostunut, ja opiskelijana pääset yhteisöömme todella edullisesti (22 euroa/vuosi). MAOLin jäseneksi tulet liittymällä sinulle sopivan paikalliskerhoon, kuten MAOL Pohjois-Karjala ry (kerho nro 019), ks. linkit alempana.
Paikalliskerhot järjestävät jäsenilleen niin ikään koulutusta, kerho-iltoja, yritysvierailuja ja muita tapahtumia.
MAOL- Pohjois-Karjala ry järjestää tiistaina 5.6.2018 kesäretken maakunnan yrityksiin. Tänä vuonna vieraillaan yrityksissä Mantsinen Group Ltd. Ylämyllyllä ja Thermo Fischer sekä Honkavuoren panimo Raatekankaalla. Retkestä ruokailuineen peritään pieni omavastuuhinta (n. 10 euroa, avecit ja muut ei-jäsenet vähän enemmän).

MAOL ja sen paikalliskerhot antavat erityisesti monelle uudelle opettajalle sitä vertaistukea mitä opetustyön alkuvaiheessa varmasti kaipaa. MAOLin kautta on saatavana mm. digitaalisia opetusmateriaaleja, koulutusta ja edunvalvontaa. MAOL ry pyrkii edistämään valtakunnallisesti matemaattisten aineiden opetuksen ja opettajien asemaa poliittisessa päätöksenteossa. Jäsenetuna MAOL julkaisee kuusi kertaa vuodessa Dimensiolehden, joka sisältää mm. opetusvinkkeja ja tuoreimpia artikkeleja matematiikan, kemian, fysiikan ja tietojenkäsittelyn opettamiseen liittyen; Dimensio ilmestyy myös digilehtenä. Lokakuun 2018 alussa Joensuussa järjestetään MAOL ry:n syyskoulutuspäivät, joka on yksi alan suurimmista valtakunnallisista koulutustapahtumista.

Pohjois-Karjalan kerho toimii tiiviissä yhteistyössä yliopiston, sen LUMA-keskuksen ja Joensuun Tiedeseuran kanssa, ja mm. palkitsee peruskoulun ja lukion matemaattisten aineiden oppilaiden paikallista parhaimmistoa valtakunnallisten kilpailujen yhteydessä vuosittain. Muita vuosittaisia tapahtumia ovat mm. kerhon pikkujoulut ja kerhoillat, joissa on mahdollisuus verkostoitua paikallisen opettajayhteisön kanssa.

Tule mukaan MAOLin toimintaan ja hyödy jäseneduista liittymällä MAOL Pohjois-Karjala ry:n opiskelijajäseneksi. Opiskelijan vuosimaksu on 22 euroa/vuosi. Jäsenmaksun saa vähentää verotuksessa.

MAOLin sivuilla tietoa jäsenyydestä:
https://peda.net/yhdistykset/maol-ry/jäsenyys

Liity jäseneksi tästä linkistä:
MAOL Pohjois-Karjala jäseneksi
Tässä alla poimintoja edellisten sivujen sisällöstä:

Miksi liittyä MAOL ry:hyn?
MAOL edistää
  • Jäseniensä korkeatasoista ammatillista osaamista tarjoamalla ajankohtaista tietoa ja koulutusta
  • Yhteistyötä matemaattis-luonnontieteellisten taitajien ja asiantuntijoiden kesken
  • Opettajien työhyvinvointia
  • Matemaattis-luonnontieteellisten aineiden asemaa yhteiskunnassa

MAOL tarjoaa
  • Toimintaa paikallistasolla ekskursioista keskusteluiltoihin
  • Koulutusta ajankohtaisista aiheista
  • Verkostoitumista kollegoihin ja muihin alan asiantuntijoihin
  • Tukimateriaalia opetusvinkeistä tieteellisiin tutkimuksiin (sähköiset koepaketit)

Terveisin,
Isa Pakarinen
sihteeri, MAOL-Pohjois-Karjala ry
p. 050 573 00 37