≡ Navigointi

Vaskisoitonpettajan avoin virka

Vaskisoitonopettajan avoin virka

Jokilaaksojen musiikkiopiston kuntayhtymän hallitus julistaa avoimeen hakuun toistaiseksi täytettävän vaskisoitonopettajan viran. Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 1998/986 mukaiset ja palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 502/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote.

Hakijalta edellytetään aktiivista ja kehittävää pedagogista otetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä verkostoitumiskykyä ja sitoutumista työtehtävään. Solistisen opetuksen lisäksi virkaan valitun opettajan tehtäväkuvaan kuuluu myös puhallinkokoonpanojen johtaminen ja orkesteritoiminnan kehittäminen. Kokemukset erityispedagogiikasta katsotaan hakijalle eduksi.

Viransijoituspaikkakunta on Haapajärvi. Opetus tapahtuu usealla eri paikkakunnalla, mikä edellyttää oman auton käyttöä. Virka tulee ottaa vastaan 1.8.2017 lähtien ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Hakijoiden tulee varautua sekä haastatteluun että opetusnäytteeseen.

Hakemukset, joihin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä työtodistukset toimitetaan joko sähköisenä osoitteeseen heidi.veikkola@jmo.fi tai musiikkiopiston toimistoon 31.3.2017 klo 16.00 mennessä os. Jokilaaksojen musiikkiopisto, Toritie 15, 85500 Nivala. Sähköpostiin tai kuoreen merkintä ”Vaskisoitonopettajan virka”. Tiedusteluihin vastaa rehtori Heidi Veikkola p. 0400-794723.