≡ Navigointi

Talouspäällikön virka avoimeksi

Talouspäällikön virka

Jokilaaksojen musiikkiopisto toimii Pohjois-Pohjanmaalla kuuden kunnan alueella. Musiikkiopiston sijaintikunta on Nivalassa, jossa ovat myös hallintopalvelut. Perustehtävänä on järjestää musiikin opetusta eri-ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Oppilaitoksessa opiskelee vuosittain noin 660 opiskelijaa, henkilökuntaa on 35.

Jokilaaksojen musiikkiopisto ky julistaa uudelleen haettavaksi

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRAN

Aikaisemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon.

Talouspäällikkö on oppilaitoksessa talouden asiantuntija, jonka keskeisenä tehtävänä on talousasioiden valmistelu ja palkanlaskenta. Hän toimii yhteistyössä rehtorin ja koko oppilaitoksen henkilökunnan kanssa.

Talouspäällikön virkaan valittavalta vaaditaan tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto sekä kunta-alan lainsäädännön ja kuntatalouden hyvä tuntemus. Valittavalta edellytetään hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Virka on haettavana 7.-21.8.2017, jolloin hakijan on toimitettava hakemus ja kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ansioluetteloineen. Virka on otettava vastaan 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan ja ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n toimistoalan 01TOI060 mukainen. Valittavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Osa hakijoista voidaan kutsua haastatteluun.

Kuntayhtymän hallitukselle osoitetut hakemukset tulee toimittaa 21.8.2017 klo 16 mennessä osoitteeseen heidi.veikkola@jmo.fi/talouspaallikonvirka tai postitse osoitteeseen Jokilaaksojen musiikkiopisto ky, Talouspäällikön virka, Toritie 15, 85500 Nivala. Lisätiedot rehtori Heidi Veikkola, puh. 0400-794723.